Yandex Metrica

Acun Ilıcalı hangi kanalı aldı? Sport1 Türkiye'de var mı? Sport1 kanalı Türkiye'den izlenir mi?

Acun Ilıcalı hangi kanalı aldı? Sport1 Türkiye'de var mı? Sport1 kanalı Türkiye'den izlenir mi?

Şu sıralar Survivor All Star 2024 yarışması ile adından söz ettiren Acun Ilıcalı sahibi olduğu Hull City takımının aldığı iyi sonuçlar ile oldukça moralli. Yeni bir kanal arayışnda olduğu iddia edilen Acun Ilıcalı'nın aradığı kanalı Almanya'da bulduğu belirtildi. Gelen son bilgilere göre Acun Ilıcalı Almanya'da bir spor kanalının yüzde 50 hissesini alacak. Acun Ilıcalı hangi kanalı aldı? Sport1 Türkiye'de var mı? Sport1 kanalı Türkiye'den izlenir mi? Söz konusu kanalın Sport 1 olduğu öğrenildi.

Yaşam

09.05.2024, 22:49

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acunmedya'nın önümüzdeki günlerde yeni bir kanala sahip olacağı iddia edildi.  İsviçreli medya grubu Highlight Communications'tan yapılan açıklamaya göre, Acun Ilıcalı'nın kanalın yüzde 50 hissesini satın alacağı belirtildi. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Almanya'da bir kanal alarak Avurpa'da Türk nüfusuna yönelik yayınlar yapmak isteyen Acun Ilıcalı'nın bu hayali gerçek oluyor. 

Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Kıvılcım'ın yeni partneri belli oldu! Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Kıvılcım'ın yeni partneri belli oldu! Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI HANGİ KANALI SATIN ALDI?

Acun Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport 1'in yüzde 50 hisselerini almaya hazırlanıyor. Kanalda sporla ilgili realite formatlarının yer alması bekleniyor. Kanala ilk olarak uyarlanacak yapım ise spor realite yarışması "Exatlon" olacak.

MasterChef Türkiye'de kaos! Yarışmacılar birbine girdi: Ben senin canın değilim... MasterChef Türkiye'de kaos! Yarışmacılar birbine girdi: Ben senin canın değilim... Haberi Görüntüle

SPORT 1 KANALI TÜRKİYE'DEN İZLENİR Mİ?

Sport 1 kanalı ülkemizden Türksat uydusu üzerinden izlenemez. Gerekli uydu yörünge ayarlarının yapılması ile kanal ülkemizden de izlenebilir. 

Kızılcık Şerbeti'nin Görkemi aşkını ilan etti! Ünlü iş adamıyla İbiza tatilinden pozlarını paylaştı! Kızılcık Şerbeti'nin Görkemi aşkını ilan etti! Ünlü iş adamıyla İbiza... Haberi Görüntüle

SPORT 1 SAHİBİ KİM?

Highlight Communications tarafından yönetilen kanal geçen yaz hisselerini satışa çıkarmıştı. Acunmedya'nın bu kanalı satın alacağı iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading