Yandex Metrica

Acun Ilıcalı canlı yayında müjdeyi verdi: Ronaldinho Survivor'a katılacak

Acun Ilıcalı canlı yayında müjdeyi verdi: Ronaldinho Survivor'a katılacak

Survivor'a gelecek dünyaca ünlü futbolcunun Ronaldinho olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, ''Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynarız dedim, kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak." dedi.

Yaşam

03.03.2024, 16:25

TV8 ekranlarında milyonların ilgiyle takip ettiği Survivor All Star 2024'e dünyaca ünlü eski futbolcu katılıyor. Açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Bu ismin Mesut Özil olacağı konuşuluyordu ancak herkes yanıldı.

Kim Kardashian yine kendi bildiğini okudu! Dünyanın en pahalı düğünündeki o kurala uymadı! Davetlilerden tepki aldı! Kim Kardashian yine kendi bildiğini okudu! Dünyanın en pahalı düğünündeki... Haberi Görüntüle

''DÜNYANIN EN BÜYÜK FUTBOLCULARI ARASINDA''

Survivor'a bir futbolcunun daha katılacağını duyuran Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir isim" diyerek yarışmacılara dünyaca ünlü eski bir futbolcunun yarışmayaca dahil olacağını belirtti.

Gizli saklı evlenmişlerdi! Ebru Gündeş Murat Özdemir'den boşanıyor mu? O iddialar ortalığı karıştırdı! Gizli saklı evlenmişlerdi! Ebru Gündeş Murat Özdemir'den boşanıyor mu? O... Haberi Görüntüle

''GEL DEDİM''

Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve diğer yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın söylediği isim karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. ACun Ilıcalı'nın yarışmacı Sercan Yıldırım’la olan diyaloğunda "Geçen bir arkadaşım aradı 'Geleyim mi' dedi, 'Gel' dedim." şeklinde konuştu.

Sercan Yıldırım ise "Abi çok merak ettim" deyince söz alan Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu söyledi.

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı... İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm... Haberi Görüntüle

''RONALDİNHO BİZİMLE OLACAK''

Acun Ilıcalı dün akşam yayınlanan bölümde Survivor'a gelecek dünyaca ünlü eski futbolcunun Ronaldinho olduğunu açıkladı. Acun Ilıcalı, açıklamasının devamında şu sözleri söyled; "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Bugün Dominik'te bizimle birlikte olacak" 

Sercan Yıldırım ve Ronaldinho, Survivor 2024 All Star'da gösteri maçında yer alacaklar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading