Yandex Metrica

Acun Ilıcalı Antalya Diploması Formuna katıldı! Çalışma saatlerinden yakındı: Sabahın 7'sinde yollara dökülecek bir şey yok!

Acun Ilıcalı Antalya Diploması Formuna katıldı! Çalışma saatlerinden yakındı: Sabahın 7'sinde yollara dökülecek bir şey yok!

Türkiye'nin en ünlü iş adamalrından olan medya sektöründe önemli başarılara imza atmış Acun Ilıcalı Antalya Diplomasi Formu'nda konuştu. Ilıcalı sabah erken kalkıp işe gitmekten yakındı; ''Sabahın 6'sında 7'sinde yollara döküleceğimiz bir şey yok arkadaşlar. Bir şey kaçırmayız yani'' açıklaması sosyal medyada çok konuşuldu.

Yaşam

09.05.2024, 09:20

Antalya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 148 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Antalya Diploması Formu'nda gençlik oturumu düzenlendi.  4 bin 700 kişinin katıldığı forumda, medya sektöründe önemli başarılara imza atmış Acun Ilıcalı konuşma gerçeklşetirdi.

Dışişleri Bakanı Yardımcısı Ekrem Serim ile birlikte Ilıcalı'nın katıldığı oturumda Acun Ilıcalı gençlere yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Hastayım diye tahliye edilmişti! Nihal Candan'ın tatile çıktığı öğrenildi! O paylaşımlarına tepki yağdı! Hastayım diye tahliye edilmişti! Nihal Candan'ın tatile çıktığı öğrenildi! O... Haberi Görüntüle

'SABAHIN 7'SİNDE YOLLARA DÖKÜLECEK BİR ŞEY YOK'

Kariyerine Show TV'de muhabir olarak başlayan Acun Ilıcalı sık sık erken kalkıp işe gelmenin zorluklarından birçok kez bahsetmişti. Ilıcalı Antalya Diplomasi Formu'nda yine o konuşmaya yönelik bir açıklamada daha bulundu. Ilıcal; "İnsanların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde kalkıp, uykusunu almış bir şekilde işe gitmesini istiyorum.8'de kalkarsın, 9'da çıkarsın 10'da işe gelirsin: Sabahın 6'sında 7'sinde yollara döküleceğimiz bir şey yok" dedi.

Çalışma mesailerinin 10.30'da başlaması gerektiğinedeğinen Ilıcalı; "Ben de 12'de başlasın demiyorum. Zaten 8'de kalkarsın, 9'da çıkarsın 10'da işe gelirsin. Hani ben demiyorum ki öğleden sonraya kadar yatalım. Ama sabahın 6'sında 7'sinde yollara döküleceğimiz bir şey yok arkadaşlar. Bir şey kaçırmayız yani. Bu iki saatle bir şey kaçmaz." dedi. 

İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı! İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı! Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE ALGISI YURT DIŞINDA 10 KAT DEĞİŞTİ'

Geçtiğimiz günlerde Almanya'dan yeni bir kanal aldıklarını ve bunun heyecanı içinde olduklarını belirten Ilıcalı'ya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Serim, yurtdışında Türkiye algısına değindi. Ilıcalı;  "Ben 1995'ten beri dünyayı geziyorum. Ne kadar değişti derseniz yurt dışındaki Türkiye algısı, bence belki 5 belki 10 kat değişti." ifadelerinde bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading