Yandex Metrica

Acil ameliyata alınmıştı! Ünlü oyuncu Nuri Alço'dan beklenen haber geldi! Tam 17 gün sonra...

Acil ameliyata alınmıştı! Ünlü oyuncu Nuri Alço'dan beklenen haber geldi! Tam 17 gün sonra...

Yeşilçam'ın sevilen isimleri arsında yerini alan Nuri Alço'dan sevindiren haber geldi. Ünlü oyuncu beyin kanaması sonrasında yoğun bakıma alınmış ancak sonrasında ise kalp pili takılması için Ankara'ya sevk edilmişti. Ameliyat olan ünlü oyuncudan ise sevindiren haber geldi.

Yaşam

24.04.2024, 11:54

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından olan 72 yaşındaki ünlü oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan günü Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. 

'Kendim ettim kendim buldum!' Survivor Yunus Emre'den birleşme partisinde  Aleyna'ya bakarak... 'Kendim ettim kendim buldum!' Survivor Yunus Emre'den birleşme partisinde Aleyna'ya... Haberi Görüntüle

YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Ünlü oyuncu Alço'nun ise ilk muaynesinde beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu sonrasında ise özel bir hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti. 

İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha fazla dayanamayarak ağzına geleni söyledi! İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha... Haberi Görüntüle

KALP PİLİ TAKILDI

Ünlü oyuncunun daha sonrasında ise kalbine pil takılması için Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği öğrenilmişti. 

Hık demiş Aslı Enver'in burnundan düşmüş! Ünlü oyuncu uzun aradan sonra kızı ile fotoğraflarını paylaştı! Bütün ilgiyi üzerine topladı! Hık demiş Aslı Enver'in burnundan düşmüş! Ünlü oyuncu uzun aradan... Haberi Görüntüle

EŞİ SEVİNDİREN HABERİ DUYURDU

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço ise sosyal medya hesabından eşiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Burcu Alço; 'Terketmedi sevdan beni. 17 gün sonra, şükürler olsun' paylaşımında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading