Yandex Metrica

Acil ameliyata alınmıştı! Ünlü oyuncu Nuri Alço'dan beklenen haber geldi! Tam 17 gün sonra...

Acil ameliyata alınmıştı! Ünlü oyuncu Nuri Alço'dan beklenen haber geldi! Tam 17 gün sonra...

Yeşilçam'ın sevilen isimleri arsında yerini alan Nuri Alço'dan sevindiren haber geldi. Ünlü oyuncu beyin kanaması sonrasında yoğun bakıma alınmış ancak sonrasında ise kalp pili takılması için Ankara'ya sevk edilmişti. Ameliyat olan ünlü oyuncudan ise sevindiren haber geldi.

Yaşam

08.05.2024, 12:03

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından olan 72 yaşındaki ünlü oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan günü Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. 

Ünlü sanatçı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu! Minik Serçe binlerce lira dolandırıldı! Ünlü sanatçı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu! Minik Serçe binlerce... Haberi Görüntüle

YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Ünlü oyuncu Alço'nun ise ilk muaynesinde beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu sonrasında ise özel bir hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti. 

Sergen Yalçın ile adı anılmıştı! Melisa Döngel'den şaşırtan aşk açıklaması: Bildiğiniz sap... Sergen Yalçın ile adı anılmıştı! Melisa Döngel'den şaşırtan aşk açıklaması:... Haberi Görüntüle

KALP PİLİ TAKILDI

Ünlü oyuncunun daha sonrasında ise kalbine pil takılması için Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği öğrenilmişti. 

Daha önce Mauro Icardi'yi aldattığı iddia edilmişti! Icardi- Wanda ayrılığında sürpriz karar! Daha önce Mauro Icardi'yi aldattığı iddia edilmişti! Icardi- Wanda ayrılığında... Haberi Görüntüle

EŞİ SEVİNDİREN HABERİ DUYURDU

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço ise sosyal medya hesabından eşiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Burcu Alço; 'Terketmedi sevdan beni. 17 gün sonra, şükürler olsun' paylaşımında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading