Yandex Metrica

3 Kasım Pazar hava durumu: Şiddetli sağanak geri geliyor! Rüzgara dikkat! Meteoroloji'den bölge bölge uyarı

3 Kasım Pazar hava durumu: Şiddetli sağanak geri geliyor! Rüzgara dikkat! Meteoroloji'den bölge bölge uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son hava tahmin raporuna göre; 3 Kasım Pazar günü Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli sağanak bekleniyor. Ege ve Marmara'da etkili olması beklenen şiddetli rüzgara karşı ise uyarı yapıldı. 

Yaşam

23.01.2024, 21:47

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya Kesimi, Kıyı Ege, İstanbul, Çanakkale ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların ise; Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

23 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 23 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGAR VE YAĞIŞ UYARISI

Trakya kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen yağışlara karşı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması ifade edildi. 

Rüzgarın ise; Marmara'nın batısı ile Ege kıyılarına güney yönlerden, yarın (Pazartesi) Marmara'nın batısında kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bu nedenle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading