Yandex Metrica

29 Mayıs Şanlıurfa Uğur Işılak konseri saat kaçta?

29 Mayıs Şanlıurfa Uğur Işılak konseri saat kaçta?

Kültür Yolu Festivallerinin Şanlıurfa ayağı 25 Mayıs'ta başladı. Festival kapsamında sevilen sanatçılar da konserler verecek. 29 Mayıs Çarşamba günü Şanlıurfa'da Uğur Işılak konser verecek. Konserin başlama saati ise merak ediliyor.

Yaşam

28.05.2024, 16:41

Kültür ve Turizm Bakanlığı organizasyonunda her sene Kültür Yolu Festivalleri yapılmaya devam ediliyor. Festival kapsamında çeşitli etkinlikller düzenlenecek. Sevilen şarkıcılar da hayranları ile bir araya gelecek. 29 Mayıs'ta Şanlıurfa'da Uğur Işılak konser verecek. 

Güben Ergen bikinili pozlarıyla gündem olmuştu! 'Fotoğrafların shop' diyen hayralarına ünlü şarkıcıdan şaşırtan yanıt! Güben Ergen bikinili pozlarıyla gündem olmuştu! 'Fotoğrafların shop' diyen hayralarına... Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA 29 MAYIS UĞUR IŞILAK KONSERİ SAAT KAÇTA?

Şanlıurfa'da 25 Mayıs Cumartesi günü başlayan Kültür Yolu Festivalinde ünlü şarkıcılar sahne alıyor 29 Mayıs'ta Uğur Işılak saat 21.30'da konser verecek.

uğur ışılak şanlıurfa konser saat kaçta.JPG

İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı! İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı! Haberi Görüntüle

29 MAYIS UĞUR IŞILAK KONSERİ NEREDE YAPILACAK?

Uğur Işılak konseri 29 Mayıs Çarşamba günü Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi'nde yapılacak. 

İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı! İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı! Haberi Görüntüle

MERVE ÖZBEY KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Uğur Işılak konseri ücretsizdir. 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading