Yandex Metrica

21 Şubat ASKİ (Ankara) su kesintisi! Ankara Yenimahalle'de sular ne zaman gelecek?

Ankara'da sular mı kesildi? Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21 Şubat ASKİ su kesintisi sorgulama ekranı! Milyonlarca vatandaşın yaşadığı Ankara'da saatlerce sürecek su kesintisi haberi duyuruldu. ASKİ'den yapılan açıklama Ankara'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara Yenimahalle'de sular ne zaman gelecek? 

Yaşam

26.02.2024, 21:58

21 Şubat Ankara su kesintisi! Ankaralılar dikkat saatlerce sürecek su kesintisi haberi ASKİ'den geldi. Ankara'da sular ne zaman gelecek? ASKİ'den yapılan açıklama Ankara'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara Yenimahalle'de sular ne zaman gelecek? 

Güben Ergen bikinili pozlarıyla gündem olmuştu! 'Fotoğrafların shop' diyen hayralarına ünlü şarkıcıdan şaşırtan yanıt! Güben Ergen bikinili pozlarıyla gündem olmuştu! 'Fotoğrafların shop' diyen hayralarına... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA SULAR MI KESİLECEK

Ankara'da sular mı kesilecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek? ASKİ'den yapılan açıklamada Ankara'nın belli bölgelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki Ankara'nın hangi ilçelerinde su kesintisi olacak? Ankara'da sular ne zaman gelecek?

Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü: Ha gayret olacak bu iş... Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü:... Haberi Görüntüle

ANKARA'NIN HANGİ İLÇELERİNDE SU KESİNTİSİ VAR?

ASKİ'den yapılan açıklamada, Ankara'nın Keçiören, Yenimahalle ilçelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki Yenimahalle'de sular ne zaman gelecek? 

Küslük bitti eski dostluk tekrar başladı! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses'ten barışma pozu! Küslük bitti eski dostluk tekrar başladı! Yıldız Tilbe ve İbrahim... Haberi Görüntüle

YENİMAHALLE'DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Arıza Tarihi: 21.02.2024 10:00:00

Tamir Tarihi: 21.02.2024 17:00:00

ASKİ'den yapılan açıklamada, "Yenimahalle ilçesi ivedikköy mahallesi 3877 cadde içerisinde meydana gelen içme suyu hattı arızası nedeniyle su kesintisi yaşanmıştır" denildi.

Etkilenen Yerler: İvedikköy Hurdacılar sitesi 3877 cadde civarı

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading