Yandex Metrica

2024 Survivor yarışmacıları oruç tutuyor mu? Survivor'da kim, hangi yarışmacı oruç tutuyor? Survivor All Star'da oruç tutan yarışmacı var mı?

2024 Survivor yarışmacıları oruç tutuyor mu? Survivor'da kim, hangi yarışmacı oruç tutuyor? Survivor All Star'da oruç tutan yarışmacı var mı?

Survivor All Star 2024 uzun bir bekleyişin ardından yayın hayatına başladı. Adadan elenmek için mücadele veren yarışmacılar bir yandan da açlık ile mücadele ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle ekran başındakiler 2024 Survivor yarışmacıları oruç tutuyor mu? Survivor'da kim, hangi yarışmacı oruç tutuyor? Survivor All Star'da oruç tutan yarışmacı var mı? sorularına yanıt arıyor. 

Yaşam

28.04.2024, 16:35

Survivor All Star Ocak ayında başladı. Yarışmada heyecan gittikçe artarken açlık ve yalnızlık da yarışmacıların en çok likayet ettiği konuların arasında geliyor. Survivor All Star 2024 yarışmacıları bu sezon SMS olmadan kendi becerileri ile yarışmada kalacak yada veda edecek. 

Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan şaşırtan açıklama! Seçil Erzan'a milyonlarca lira kaptırmış! Arda Turan'ın eşi Aslı Doğan'dan... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA ORUÇ TUTAN YARIŞMACI VAR MI?

Survivor All Star 2024'te yarışmada oruç tutan yarışmacının olup olmadığı hakkında henüz bilgi gelmedi. Ancak yarışmacıların istemesi durumunda yapımcıların bu konuda hassas davranacağı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz senelerde oruç tutan yarışmacılar olmuştu. 

survivor_oruç_2024.jpg

Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu! Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA KİM, HANGİ YARIŞMACI ORUÇ TUTUYOR?

Survivor All Star yarışmacılarının oruç tutup tutmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz senelerde Akşam'da yer alan iddialara göre Turabi'nin oruç tutmak için girişimde bulunduğu iddia edilmişti. Adada sahur ve iftar vakitlerinde yarışmacılara yemek verilmediği için bu girişimin başarısız olduğu iddia edildi. 

2024 yılında ise yarışmada oruç tutan yarışmacının olup olmadığına dair ise net bir bilgi bulunmuyor. Oruç tutmak isteyenlere Acun Medya'nın gerekli hassasiyet göstereceği tahmin ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading