Yandex Metrica
Reklam Görseli

2024 Maltepe iftar çadırı nerede? Maltepe'de iftar çadırı var mı? Maltepe bedava iftar çadırı kuruldu mu?

2024 Maltepe iftar çadırı nerede? Maltepe'de iftar çadırı var mı? Maltepe bedava iftar çadırı kuruldu mu?

Ramazanın kültürlerinden olan iftar çadırlarının bu sene nerelerde kurulacağı merak konusu oldu? Peki, İstanbul'da Ramazan çadırı kuruldu mu? Nerelerde iftar çadırı var? İstanbul Maltepe'de iftar çadırı var mı? Maltepe iftar çadırı nerede?

Yaşam

17.04.2024, 22:05

11 ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı olan ramazan milyonlarca müslümanı 30 gün boyunca açlık ve susuzlukla sınıyor. Ramazan ayının geleneği olan iftar çadırları binlerce vatandaşa kucak açıyor. Peki bu ramazan iftar çadırları kurulacak mı? Maltepe'de iftat çadırı var mı?

Ünlü şarkıcı rekor kırdı! 1.6 milyon kişinin katıldığı ücretsiz konserde tarih yazdı! Ünlü şarkıcı rekor kırdı! 1.6 milyon kişinin katıldığı ücretsiz konserde... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA NEREDE İFTAR ÇADIRI KURULACAK 2024?

Bu sene iftar çadırları nerede kurulacak? İftar çadırları kurulacak mı? Ramazan ayı boyunca İstanbullulara her gün 60 farklı noktada 16 bin kişilik iftar yemeği verilecek.İstanbul'da iftar çadırları, Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne oldu? Veteran ne demek? Veteran komedyen ne demek? Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne oldu? Veteran... Haberi Görüntüle

2024 MALTEPE'DE NEREDE İFTAR ÇADIRI KURULACAK? 

Maltepe Belediyesi bu sene de Maltepe'nin mahallelerine iftar çadırları kuracak. Ayrıca belediye Maltepe’de iftar yemeği dağıtımı belediye ekipleri tarafından paketlenmiş yemeklerin vatandaşlara ücretsiz şekilde verilmesi şeklinde olacak. Vatandaşlar yemeklerini alarak evlerine götürerek yiyebilecek. İftar yemeği dağıtımı her gün saat 17:00’da başlayacaktır.

 

Habere Tepki Ver

5

3

0

0

0

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Loading