Yandex Metrica

Sitede Ara

Yarın İstanbul, Ankara, İzmir'de hava nasıl olacak 4 Mayıs? Yarın yağmur yağacak mı?

Yarın İstanbul, Ankara, İzmir'de hava nasıl olacak 4 Mayıs? Yarın yağmur yağacak mı?

Hafta sonuna doğru hava durumuyla ilgili araştırmalar başladı. Batı kesimlerde sıcaklıkların 2 ila 4 derece düşeceği, diğer bölgelerde ise belirgin bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Peki, Yarın İstanbul, Ankara, İzmir'de hava nasıl olacak 4 Mayıs? Yarın yağmur yağacak mı?

Gündem

04.05.2024, 06:49

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak Ege kıyıları ve Batı Akdeniz dışındaki bölgelerde aralıklı sağanak yağışlar ve bazı yerlerde gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanabilir.  Peki, Yarın İstanbul, Ankara, İzmir'de hava nasıl olacak 4 Mayıs? Yarın yağmur yağacak mı?

Sultan Beyli Belediyesi'nde dikkat çeken çalışma: 'Bahar temizliği' başladı! Sultan Beyli Belediyesi'nde dikkat çeken çalışma: 'Bahar temizliği' başladı! Haberi Görüntüle

YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Trakya'da (Edirne ve Kırklareli çevresi ile Tekirdağ'ın iç kesimleri), Doğu kesimlerde (Mardin, Batman, Bitlis, Siirt, Şırnak, Hakkari'nin güneyi, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van'ın kuzeyi), Doğu Akdeniz'de (Adana'nın doğusu, Osmaniye ile Hatay'ın kuzey ilçelerinde) ve Artvin çevresinde yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif seyredeceği, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor. Ancak yağışın şiddetli olacağı bölgelerde yağış anında yer yer kuvvetli rüzgarlar bekleniyor.

Acılı baba, firari Eylem Tok ve oğluna seslendi: Son nefesime kadar peşinizdeyim Acılı baba, firari Eylem Tok ve oğluna seslendi: Son nefesime... Haberi Görüntüle

YARIN İSTANBUL, ANKARA, İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK 4 MAYIS?

İstanbul, bu Cumartesi günü yağışlı bir havayla karşılaşacak. Sıcaklıklar 13 ile 18 derece arasında değişecek. Ankara'da da aynı durum geçerli; sağanak yağışlar bekleniyor ve sıcaklıklar 9 dereceye kadar düşecek. Başkent, en fazla 19 dereceye kadar çıkabilir. Genellikle güneşli havasıyla tanınan İzmir ise bu kez yağmurla karşılaşacak. Sıcaklık 23 derece civarında olacak ancak yine de sağanak yağış bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading