Yandex Metrica

Sitede Ara

Whatsapp favori kişiler özelliği çıktı mı? Whatsapp favori kişiler özelliği nasıl, ne işe yarıyor?

Whatsapp favori kişiler özelliği çıktı mı? Whatsapp favori kişiler özelliği nasıl, ne işe yarıyor?

Dünyada çok sayıda insanın tercih ettiği WhatsApp konuşma uygulamasında sunulan yeni özellik olan "Favori Kişiler", kullanıcıların sıkça iletişim kurdukları kişilere daha hızlı ve kolay erişim sağlamalarına olanak tanır. Bu özellik, belirli kişileri öne çıkararak onları daha kolay bulmanıza yardımcı olur. Peki, Whatsapp favori kişiler özelliği çıktı mı? Whatsapp favori kişiler özelliği nasıl, ne işe yarıyor?

Bilim / Teknoloji

22.02.2024, 23:25

 WhatsApp kullanıcılarının merak ettiği bir konu olan "WhatsApp'ta favorilere ekleme nasıl yapılır?" sorusuna ek olarak, WhatsApp'ın mobil uygulamasındaki "Sohbet Kilidi" özelliğinin web uygulamasına getirileceği duyuruldu. Peki, Whatsapp favori kişiler özelliği çıktı mı? Whatsapp favori kişiler özelliği nasıl, ne işe yarıyor?

NASA'dan kara delik simülasyonu! Esrarengiz yapının çekim gücü simüle edildi NASA'dan kara delik simülasyonu! Esrarengiz yapının çekim gücü simüle edildi Haberi Görüntüle

WHATSAPP FAVORİ KİŞİLER ÖZELLİĞİ ÇIKTI MI?

WABetaInfo'nun paylaşımlarına göre, WhatsApp iOS uygulamasına eklenmesi planlanan yeni bir özellik var: "Favori Kişiler". Şu an test aşamasında olan bu yenilik, kullanıcıların belirledikleri favori kişilerini aramalar bölümünde daha üst sıralarda görmelerini sağlayacak. Bu, favori kişilere daha hızlı ve kolay bir erişim imkanı sunacak.

Neden akıllı saat almalısınız? Akıllı saat adım ölçmek dışında ne işe yarar? Akıllı saatle neler yapılır? Neden akıllı saat almalısınız? Akıllı saat adım ölçmek dışında ne... Haberi Görüntüle

WHATSAPP FAVORİ KİŞİLER ÖZELLİĞİ, NE İŞE YARIYOR?

Bir sohbet sırasında bir GIF'i favorilere eklemek için, bireysel bir sohbet veya grup sohbetinde istediğiniz GIF'e basılı tutun ve ardından "Yıldız" simgesine dokunun. Ayrıca, GIF'i favorilere eklemek için GIF'i basılı tutun, açılan menüden "Favorilere Ekle" seçeneğine dokunun. Favorilere eklediğiniz GIF'leri görmek için "Favoriler" sekmesine dokunun. Bir GIF'i favorilerden kaldırmak istiyorsanız, "Favoriler" sekmesine gidin, ardından istediğiniz GIF'i basılı tutun ve "Favorilerden Kaldır" seçeneğine dokunun. Bu adımlarla favori GIF'lerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Bilim / Teknoloji


Loading