Yandex Metrica

Spotify aboneliği olmayanları üzen haber! Yeni gelen özellik kullanıcıları kızdırdı!

Spotify aboneliği olmayanları üzen haber! Yeni gelen özellik kullanıcıları kızdırdı!

Milyonlarca kullanıcısı bulunan müzik platformu Spotfiy kullanıcılarını üzen yeni bir özellik paylaşıyor. Artık abone olmayan kullanıcılar artık şarkıların yazılarını göremeyecek.

Bilim / Teknoloji

03.05.2024, 17:41

Ünlü müzik platformu Spotify Premium aboneliği olmayan kullanıcılarına yönelik yeni bir özelliğini paylaştı. 

Artık Spotify üyeliği bulunmayan kullanıcıların şarkı sözlerini görüntüleyemeyecek. 

Bakanı Kacır açıkladı: Tuva Cihangir Atasever'in uzaya çıkış tarihi belli oldu Bakanı Kacır açıkladı: Tuva Cihangir Atasever'in uzaya çıkış tarihi belli... Haberi Görüntüle

REDDİT KULLANICILARI TEPKİLİ

Özelliği duyan ve ücretli aboneliği bulunmayan kullanıcılar ise Reddit'ten bir araya gelerek tepki gösterdi. 

Spotify gelen tepkiler üzerine ise durumun değişebileceğini, yalnızca bir deneme olduğunu belirtti. 

Spotify aboneliği olmayanları üzen haber! Yeni gelen özellik kullanıcıları kızdırdı! Spotify aboneliği olmayanları üzen haber! Yeni gelen özellik kullanıcıları kızdırdı! Haberi Görüntüle

ŞARKI SÖZLERİNE KISITLAMA

Spotify'ın ise geçtiğimiz haftalarda şarkı sözlerini bazı kullanıcılar için kısıtlamış, şarkı sözlerine erişmek isteyen kullanıcılar ise,  “Spotify Premium’da şarkı sözlerinin keyfini çıkarın” yazısıyla karşılaştıklarını belirtti.

Şarkı sözlerinin yalnızca permium kullanıcılarına özel olacağı iddia edilirken şirket, web sitelerinde de geçerli olup olmayacağını bu nedenle de bazı testlerden geçireceği öğenildi.

Türksat 6A'da sona yaklaşıldı: Uzaya gidiş tarihi belli oldu Türksat 6A'da sona yaklaşıldı: Uzaya gidiş tarihi belli oldu Haberi Görüntüle

KULLANICILAR ÜCRETLİ ÜYELİĞE ZORLANIYOR

Şarkı sözlerini göstermeye çalışan kullanıcıların ise aylık limitlerinden düşeceği belirtlirken, kullanıcılar şirketin dinleyiciyi ücretli bir şekilde abone olmaya zorladığını belirtti. 

Ayrıca Spotify verilerine gör bu yıl kullanıcısı yayısı 600 milyona ulaştı ve beklentinin çok üstünde abone sayısına ulaştı. 

Ancak Spotify'ın kullanıcıları üzerinde sınırladığı şarkı sözlerini hali hazırda Genius, Shazam ve Musixmatch gibi uygulamalarda ücretsiz bulunuyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Bilim / Teknoloji


Loading