Yandex Metrica

Üsküdar yenileniyor! Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm mesajı! Hedefimiz 5 yılda 50 bin konut

Üsküdar yenileniyor! Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm mesajı! Hedefimiz 5 yılda 50 bin konut

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katıldığı canlı yayın programında projelerini açıkladı. "Üsküdar’da son 10 yılda 30 bin konut yeniledik" diyen Türkmen sözlerine, "Gelecek 5 yılda hedefimiz 50 bin konut." diyerek devam etti. 

Gündem

16.05.2024, 12:57

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken, Üsküdar Belediye Başkanı ve mevcut dönem belediye başkan adayı Hilmi Türkmen katıldığı canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

FETÖvari kumpasta yeni gelişme: Kod adı M7'nin yurt dışına kaçma nedeni belli oldu! FETÖvari kumpasta yeni gelişme: Kod adı M7'nin yurt dışına kaçma... Haberi Görüntüle

"HERKES İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Aslında bizim yaptığımız işin doğru olduğunu herkes kabul ediyor da iş yapmaya gelince bazı gerekçelerle yapılamıyor diyelim. Biz Üsküdar’da özellikle altını çizerek söylüyorum, iş yapma, proje üretme ve bunu her kesime, şimdi adalet diye bir kavram var bunu söylerken güzel de uygularken çok daha güzel." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Türkmen, "Bir partiden aday olarak girersiniz seçime kazanırsınız sonra rozeti çıkarır komple bir ilçenin, ilin, beldenin belediye başkanı olursunuz. Sözle söylemek kolay bunu icraata dökmek lazım, biz Üsküdar’da bunu başardık." dedi.

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Haberi Görüntüle

GENÇLERLE DİLİMİZ FARKLI

Açıklamalarında devam eden Türkmen, "Biz gençlere birtakım imkânlar hazırlıyoruz, bu bizim görevimiz, lütuf değil bu çocuklara, bunların hepsi milletin evlatları bunları iyi hazırlamamız gerekiyor geleceğe ama gençlerle aramızın iyi olmamızın sebebi iletişim dilimiz." ifadelerini kullandı. Ayrıca Türkmen, "Biz gençlerle abi-kardeş-arkadaş gibiyiz, hiç siyaset konuşmuyoruz, hiçbir partiden bahsetmiyoruz, gençlerle konuşma dilimiz lüktür, spor, doğa, hayvandır." şeklinde konuştu.

Spiker söylenene itiraz etti! CHP kanalında Erdoğan'a övgü: Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük lider! Spiker söylenene itiraz etti! CHP kanalında Erdoğan'a övgü: Atatürk’ten sonra... Haberi Görüntüle

"ÜSKÜDAR'DA 17 KÜTÜPHANE VAR"

Üsküdar'a açılan kütüphaneler hakkında açıklamalarda bulunan Hilmi Türkmen, "17 tane kütüphanemiz var, bunun 5 tanesi nevmekan tarzı kütüphaneler, 4 tanesi çocuk kütüphanesi, 8 tanesi de gençler ve yetişkinler için kütüphane. 350 bin kitabımız var bu kütüphanelerde." ifadelerini kullandı.

MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

"DÜNYADA ÖRNEKLERİ YOK"

Sözlerine devam eden Türkmen, "Biz bir sürü işler yaptık ama benim için en önemlisi, en çok dua aldığımız, anlatırken de gözümüzün yaşardığı tabii ki Engelsiz Yaşam Merkezi. Her tür engel grubuna hizmet ediyoruz orada fiziksel-zihinsel engelli, aylık 1000 çocuğumuza orada hizmet ediyoruz. Ne yazık ki bunun da ikinci bir örneği yok." dedi.

CİMER'e şikayet edildi! DEM'li Başkan'dan alçak söz: Türk bayrağını çöpe atarım! CİMER'e şikayet edildi! DEM'li Başkan'dan alçak söz: Türk bayrağını çöpe... Haberi Görüntüle

"5 YILDA 50 BİN KONUT"

Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’da son 10 yılda 30 bin konut yeniledik. Gelecek 5 yılda hedefimiz 50 bin konut." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading