Yandex Metrica

Ücretsiz 5 bin konut! Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın projelerini duyurdu: Beykoz Beykozlularla birlikte dönüşecek

Ücretsiz 5 bin konut! Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın projelerini duyurdu: Beykoz Beykozlularla birlikte dönüşecek

Beykoz'da kentsel dönüşüm müjdesi veren Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçe sakinlerinin Beykoz'un dışına çıkarılmadan ve yerinden edilmeden yenileme çalışmaları yapılması gerektiğini belirterek, 5 bin konut ücretsiz olarak Beykoz'da yapacaklarını ve hak sahiplerine vereceklerini açıkladı. 

Gündem

09.04.2024, 18:08

Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak seçimlere doğru hızla ilerlerken Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın projelerini açıklamaya devam ediyor. İlçe sakinlerinin Beykoz'un dışına çıkarılmadan ve yerinden edilmeden yenileme çalışmaları yapılması gerektiğini belirten Murat Aydın, "Bu amaca hizmet etmek üzere 5 bin konut ücretsiz olarak Beykoz'da yapacağız ve hak sahiplerine, Beykozlulara vereceğiz." şeklinde konuştu.

Son dakika... İstanbul'da metro çıkışında el yapımı bomba bulundu! Son dakika... İstanbul'da metro çıkışında el yapımı bomba bulundu! Haberi Görüntüle

YALI KÜTÜPHANESİ 24 SAAT AÇIK OLACAK

Sözlerine devam eden Murat Aydın, 2024-2029 döneminde ilçede hız kesmeden vites yükselterek devam etmeyi düşündüklerini söyledi. Öte yandan Aydın Boğaz'ın en güzel yerinde olan Yalı Kütüphanesi'ni önümüzdeki hafta açacaklarını ifade ederek, buranın 24 saat açık olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: 'Soykırım örgütünün sözcüsü' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki:... Haberi Görüntüle

"KAZIM KARABEKİR CAMİİ HİZMETE AÇILACAK"

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kazım Karabekir Camisi'ni de 15 Mart'ta ramazanda hizmete açacaklarını belirterek, caminin deprem açısından problemli bir yer olduğu için yıkılarak kısa sürede yeniden yapıldığını kaydetti.

Federal Mogul şirketi kimin? Federal Mogul sahibi kim Türk mü? Federal Mogul şirketi kimin? Federal Mogul sahibi kim Türk mü? Haberi Görüntüle

RİVA KARLITEPE BÖLÜNMÜŞ YOL

Riva-Karlıtepe arası bölünmüş yol haline gelecek diyerek Beykoz'un ulaşım sorunlarna değinen Aydın, "İBB Başkan adayı Murat Kurum'la görüştük. İBB Başkanı olacak inşallah. Onun öncülüğünde 15 kilometrelik kısım Riva'dan Karlıtepe'ye kadar bölünmüş yol haline gelecek." dedi.

Hastane için onaylı randevu ne oluyor? Onaylı randevu (MHRS) nereden, nasıl alınır? Hastane için onaylı randevu ne oluyor? Onaylı randevu (MHRS) nereden,... Haberi Görüntüle

KARLITEPE'YE TELEFERİK MÜJDESİ

Sözlerine devam eden Murat Aydın, "Sultaniye Parkı'ndan Karlıtepe'ye teleferikle gidip gelebileceğiz. Bu trafik yükünü, otopark yoğunluğunu alacak." dedi Açıklamalarında devam eden Aydın, "Yukarıda geniş otopark alanları var. Karlıtepe'deki otopark alanlarını artıracağız ve bu Beykoz'un ulaşımına, turizmine, ticaretine çok büyük bir rahatlama getirecek. Deniz ulaşımıyla da ilgili çalışmalar olacak." şeklinde konuştu.

Bugün (19 Mayıs) marmaray bedava mı, ücretsiz mi? Bugün (19 Mayıs) marmaray bedava mı, ücretsiz mi? Haberi Görüntüle

"ÜCRETSİZ 5 BİN KONUT"

Beykoz'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Aydın, "Beykozlu Beykoz'un dışına çıkarılmadan, yerinden edilmeden burada yenileme çalışmalarının yapılması gerekiyor." ifadesini kullanan Aydın, "Bu amaca hizmet etmek üzere biz 5 bin konut ücretsiz olarak Beykoz'da yapacağız ve hak sahiplerine, Beykozlulara vereceğiz." dedi.

Sözlerine devam eden Aydın, "Öncelik bina yapma imkanı olmayan, derenin içerisinde son derece riskli yerdeki binalar, öncelik onlara vermek kaydıyla 5 bin konut yapacağız." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading