Yandex Metrica

Hastane için onaylı randevu ne oluyor? Onaylı randevu (MHRS) nereden, nasıl alınır?

Hastane için onaylı randevu ne oluyor? Onaylı randevu (MHRS) nereden, nasıl alınır?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerde kullanılacak olan yeni randevu sistemini kamuoyuna duyurdu. Peki, Hastane için onaylı randevu ne oluyor? Onaylı randevu (MHRS) nereden, nasıl alınır?

Gündem

20.05.2024, 08:44

Ulusal Sağlık Hizmetleri Toplantısı'nda konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerde randevu sisteminde pazartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek yeni uygulamayı duyurdu. Peki, Hastane için onaylı randevu ne oluyor? Onaylı randevu (MHRS) nereden, nasıl alınır?

Hakan Fidan'dan Reisi'nin ölümü sonrası taziye mesajı: İran halkının başı sağolsun Hakan Fidan'dan Reisi'nin ölümü sonrası taziye mesajı: İran halkının başı... Haberi Görüntüle

HASTANE İÇİN ONAYLI RANDEVU NE OLUYOR?

Randevu tarihinden bir gün önce, saat 20.00'ye kadar kişilerin randevularını onaylaması veya gelemeyeceklerini bildirmesi gerekecek. Onay işlemi, "www.mhrs.gov.tr" internet sitesi, mobil uygulama ve "ALO 182" çağrı merkezi gibi tüm erişim kanalları üzerinden gerçekleştirilebilecek.

9 Mayıs Eurovision yarı final hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? 9 Mayıs Eurovision yarı final hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Haberi Görüntüle

ONAYLI RANDEVU SİSTEMİ NE ZAMAN UYGULANACAK

Onaylı randevu sistemi uygulaması, 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren hayata geçirilecek.

Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e "atçı" dedi! Sezgin Gelmez kimdir? Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'NIN MHRS AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) modifiye oldu. Ertesi gün randevusu olan hastamız, akşam saat 20.00'ye kadar randevusunu onaylayacak. Sistem pazartesi itibarıyla başlıyor" açıklamasında bulundu.

Bakan Koca, "Onaylı randevu sistemi sayesinde öngörümüze göre birçok branşta hastamızın talebine 24 saat içinde cevap verebiliyor olacağız. Bu yeni sistemden beklenen sonucu alacağımıza inanıyoruz." dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, "Taleplerin etkin şekilde karşılanabilmesi için ise Randevu Koordinasyon Merkezini devreye alıyoruz. Bu merkezin faaliyetlerini şahsen takip edeceğim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading