Yandex Metrica

Bugün (19 Mayıs) marmaray bedava mı, ücretsiz mi?

Bugün (19 Mayıs) marmaray bedava mı, ücretsiz mi?

19 Mayıs Pazar gününe denk gelen Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için vatandaşlar, ulaşım araçlarının ücretsiz olup olmayacağını merak ediyorlar. Marmaray, metro, İETT otobüsleri gibi toplu taşıma araçları, bu özel gün boyunca yoğun bir şekilde kullanılıyor. Marmaray, 19 Mayıs'ta ücretsiz olup olmayacağına dair henüz resmi bilgi yok ancak geçtiğimiz yıllarda ücretsiz olmuştu.

Gündem

18.05.2024, 02:30

Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Pazar gününe denk geliyor. Bu durumda, vatandaşlar 19 Mayıs'ta toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyorlar. Özellikle büyük şehirlerde, trafiği aşmak için toplu taşıma araçları büyük önem taşıyor. Zira, İstanbul'da olacak konserler için halk ücretsiz bir şekilde toplu taşıma kullanmak istiyor.

Marmaray

Marmaray

Ankara’da metro sistemi çöktü: Seferler durduruldu Ankara’da metro sistemi çöktü: Seferler durduruldu Haberi Görüntüle

MARMARAY DURAK İSİMLERİ 2024

Marmaray'ın durakları şu şekildedir; Halkalı İstasyonu, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci Anadolu Yakası'na geçiş sağlar. Anadolu Yakası'na geçiş yapan hat ise Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze istasyonlarından geçmektedir.

Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Ağrı Dağı'nda donarak can vermişlerdi: Felaketin görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA KONSER ŞENLİĞİ

İBB, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamalarını 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek. Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek olan kutlamalar, Anadolu yakasında gerçekleşecek. 17-18-19 Mayıs tarihlerinde saat 13.30'da başlayacak olan etkinliklerde konserler, atölye çalışmaları ve çeşitli etkinlikler yer alacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading