Yandex Metrica

Turgut Altınok oyunu kullandı ilk mesajı verdi: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız

Turgut Altınok oyunu kullandı ilk mesajı verdi: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Kocatepe İlkokulu'nda oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altınok, ''Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız. Devletimizin başkentine, Ankaramıza seçimler hayırlı olsun. Kazanan şehirlerimiz ve Türkiye olsun. Seçimler Ankara'ya, ülkemize hayırlı olsun. Kazanan şehirlerimiz ve ülkemiz olsun.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

13.04.2024, 21:19

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Sabah 08.00'de başlayan oy verme işlemi tüm hızıyla devam ediyor.

Ankara'da Mansur Yavaş ile kıyasıya bir yarış içinde olan ve başkentin favorisi olarak adlandırılan Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok, oyunu Kocatepe İlkokulu 4382 No’lu sandıkta ailesiyle birlikte kullandı.

Siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokuldu? Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında Ankara Emniyeti bu soruların cevaplarını arıyor! Siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokuldu? Ayhan Bora Kaplan... Haberi Görüntüle

''DEMOKRASİNİN GÜZELLİĞİ''

Turgut Altınok, oyunu kullandıktan ilk sandık mesajını verdi. Altınok, yaptığı açıklamada ''Temennimiz bugün de olgunlukla vatandaşlarımız oylarını kullanırlar. Demokrasi herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir. Demokrasinin güzelliği vatandaşın kendisini yönetecekleri seçmesidir.'' dedi.

Yeni Kaledonya nerede? Yeni Kaledonya nüfusu kaç, hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya nerede? Yeni Kaledonya nüfusu kaç, hangi ülkeye bağlı? Haberi Görüntüle

''SEÇİM İRADESİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ''

''Bugün de olgunlukla vatandaşlarımız oylarını kullanacaktır.'' diyen Altınok, ''Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız. Devletimizin başkentine, Ankaramıza seçimler hayırlı olsun. Kazanan şehirlerimiz ve Türkiye olsun. Seçimler Ankara'ya, ülkemize hayırlı olsun. Kazanan şehirlerimiz ve ülkemiz olsun.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading