Yandex Metrica
Reklam Görseli

Trabzonspor'dan TFF'yi sallayan açıklama: Ahlaksızlığın zirvesi!

Trabzonspor'dan TFF'yi sallayan açıklama: Ahlaksızlığın zirvesi!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Trabzonspor, federasyonu sert bir dille eleştirdi. PFDK kararlarına tepki gösteren bordo mavililer, "Mehmet Büyükekşi olmak üzere kanun ve kural tanımayan bu yapının bugünden tezi yok görevi bırakmasını talep ediyoruz." dedi.

Spor

03.04.2024, 14:07

Trabzonspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler; korkunun, baskı altında ezilmelerin, utanma duygusunun ortadan kalktığının ispatı, ahlaksızlığın da zirvesidir." denildi.

Semih'in talipleri artıyor! Kırmızı-beyazlılar da sırada Semih'in talipleri artıyor! Kırmızı-beyazlılar da sırada Haberi Görüntüle

"YOLUN SONU"

"Yolun Sonu" başlığı ile servis edilen paylaşımda, "Fenerbahçeli iki futbolcu Osayi Samuel ve Jayden Oosterwolde’nin milyonlarca insanın gözü önünde taraftarlarımıza yönelik ‘saldırısını’ sanki hiç yaşanmamış gibi görmezden gelen TFF; söz konusu oyuncuları bu eylemden değil de ‘kavgaya karışmak’ suçundan PFDK’ya sevk ederek daha az ceza almalarını sağlamıştır." denildi.

BJKAS neden düştü? İşte Beşiktaş'ın hissesinin düşme nedeni... BJKAS neden düştü? İşte Beşiktaş'ın hissesinin düşme nedeni... Haberi Görüntüle

TFF KANUNSUZLUĞUN ALTINA İMZA ATTI

Trabzonspor'dan yapılan açıklamanın devamında, "TFF başka bir kanunsuzluğun altına da imza atarak taraftarımıza tekme atan Mert Müldür ve Michy Batshuayi’yi sevk etmeye gerek olmadığına karar verip, profesyonel bir oyuncunun saha içinde şiddete başvurmasını, Türkiye’de meşru kılmış ve hatta özendirmiştir. Türk futbolunun yeniden hak ettiği saygınlığa, adil ve dürüst rekabet ortamına geri dönmeye, dünya nezdinde kaybettiği itibarını geri kazanmaya acilen ihtiyacı vardır." denildi.

Kadıköy'de dev kapışma! İşte Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri Kadıköy'de dev kapışma! İşte Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri Haberi Görüntüle

BÜYÜKEKŞİ'YE İSTİFA TALEBİ

Ayrıca söz konusu açıklamanın sonunda ise, "Kulübümüz bu korkak, iradesiz ve aldığı kararlarla Türk futbolunun geleceğini dönüşü olmayan bir noktaya taşımakta olan taraflı yapının devam etmesine razı değildir. Mehmet Büyükekşi olmak üzere kanun ve kural tanımayan bu yapının bugünden tezi yok görevi bırakmasını talep ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Loading