Yandex Metrica
Reklam Görseli

TFF Galatasaray'ın talebini kabul etti: Sarı kırmızılılar sahaya o pankartla çıkacak

TFF Galatasaray'ın talebini kabul etti: Sarı kırmızılılar sahaya o pankartla çıkacak

Galatasaray, TFF'den aldığı onayla 7 Nisan Pazar günü Fenerbahçe'yle oynanacak Süper Kupa maçında Cumhuriyetin 100'ü Galatasaray" yazılı pankartla çıkacak.

Spor

18.04.2024, 22:44

7 Nisan Pazar günü Galatasaray'la Fenerbahçe arasında Süper Kupa maçı oynanması bekleniyor. TFF tarafından Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadı'nda oynanacağı açıklanan maça Fenerbahçe'nin nasıl çıkacağı ise belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilecik, karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacaklarını açıklarken kulüpten şimdiye kadar resmi bir açıklama yapılmış değil. Salı günü gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da konuşan Başkan Ali Koç da net bir şey söylememişti. 

Galatasaray'a dev gelir! İşte şampiyonluk yolunda paralar uçuşuyor Galatasaray'a dev gelir! İşte şampiyonluk yolunda paralar uçuşuyor Haberi Görüntüle

"CUMHURİYETİN 100'Ü GALATASARAY"

Fenerbahçe cephesinde durum buyken Galatasaray cephesi maça yönelik hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Şanlıurfa'ya beyan ettiği gibi tam kadro gidecek olan sarı kırmızılılar TFF'den pankart ve t-shirt onayı bile aldı. TFF'den yapılan açıklamada Galatasaray'ın, 11 Nisan Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma öncesinde ısınmaya "Cumhuriyetin 100'ü Galatasaray" yazılı t-shirt ve seremoniye de "Cumhuriyetin 100'ü Galatasaray" yazılı pankartla çıkmasının uygun görüldüğü belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading