Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi finalinden kazandı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi finalinden kazandı

Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmasıyla birlikte Fenerbahçe'nin kasasına beklenmedik bir gelir akışı sağlanacak.

Spor

20.05.2024, 10:23

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı, kulüpler arası transfer anlaşmalarına beklenmedik etkiler sağlayabiliyor. Son olarak Real Madrid'in finale çıkmasıyla birlikte Fenerbahçe'nin kasasına beklenmedik bir gelir akışı sağlanacak.

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayal olabilir! Yıldız isim oynayamayacak Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hayal olabilir! Yıldız isim oynayamayacak Haberi Görüntüle

ANLAŞMANIN ARKASINDAKİ DETAYLAR

Sezon başında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in satışına ilişkin yapılan anlaşmada, finale yükselme durumunda öngörülen bonus maddesi, sarı-lacivertli kulübün gelirlerine katkı sağlayacak. Fenerbahçe, bu anlaşma sayesinde Real Madrid'in finale çıkmasıyla yaklaşık 2.2 milyon euro civarında bir gelir elde edecek.

Ali Koç'un adaylığı için imza toplanıyor! WhatsApp grubunda neler dönüyor? Ali Koç'un adaylığı için imza toplanıyor! WhatsApp grubunda neler dönüyor? Haberi Görüntüle

GALATASARAY FIRSATI KAÇIRDI

Bu tarz anlaşmaların örneklerinden biri, Galatasaray'ın Bayern Münih'e sattığı Sacha Boey transferinde görülmüştü. Alman devi Bayern Münih'in finale çıkması durumunda Galatasaray'ın kazanacağı bonus, sarı-kırmızılı kulübün gelirlerine önemli bir katkı sağlayacaktı. Benzer şekilde, Real Madrid'in finale yükselmesi Fenerbahçe için beklenmedik bir gelir kapısını araladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading