Yandex Metrica

Galatasaray'a dev gelir! İşte şampiyonluk yolunda paralar uçuşuyor

Galatasaray'a dev gelir! İşte şampiyonluk yolunda paralar uçuşuyor

Süper Lig'in zirvesine doğru hızla ilerleyen Galatasaray, kombine bilet satışlarıyla müthiş bir gelir elde ediyor. Taraftarların desteğiyle sarı kırmızılılar, 2024-2025 sezonunda rekor bir gelire imza atıyor.  

Spor

13.05.2024, 02:57

Süper Lig'in zirvesindeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray, taraftarlarının yoğun ilgisiyle büyük bir başarıya imza atıyor. Trendyol Süper Lig'in bitimine sadece 3 hafta kala şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden Galatasaray, taraftarların maddi destekleriyle kulübüne önemli bir gelir sağlıyor.

Arda Güler'in imzası her yerde! Resmen akım başlattı Arda Güler'in imzası her yerde! Resmen akım başlattı Haberi Görüntüle

REKOR KOMBİNE BİLET SATIŞLARI

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray yönetimi tarafından sunulan kombine biletler, taraftarlar arasında büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar 33 bin kart sahibi kombine biletini yeniledi. Ayrıca, loca ve VIP koltuklarla birlikte 40 bin barajı aşılarak, Galatasaray kulübü RAMS Park'ta kapalı gişe bilet satışları gerçekleştiriyor.

2024-2025 Trabzonspor kombine satışları başladı mı? Trabzonspor kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Trabzonspor kombine satışları başladı mı? Trabzonspor kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

2.5 MİLYAR TL'LİK GELİR HEDEFİ AŞILDI

2024-2025 sezonunda kombine bilet ve localardan elde edilecek gelir, 2.5 milyar TL'nin üzerine çıkması bekleniyor. Bu çılgın gelir, Galatasaray'ın hem sportif hem de mali başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading