Yandex Metrica

iPhone almak isteyenlere müjde! Fiyatların ne zaman düşeceği merak edilirken Apple'dan açıklama geldi

iPhone almak isteyenlere müjde! Fiyatların ne zaman düşeceği merak edilirken Apple'dan açıklama geldi

2020 iPhone SE'nin halefi olacak SE 3 modeli için geri sayım başladı. iPhone SE 3’ün deneme üretimine girdiği ve lansmanın 2022’nin başlarında yapılacağı söyleniyor.

Teknoloji

23.01.2024, 18:31

Apple’ın tedarikçileri ve tedarik zinciri tarafları, önümüzdeki yılın başlarında iPhone SE 3 lansmanı için hazırlıklarını artırmış durumda. MyDrivers, deneme üretiminin cihazın seri üretime hazır hale gelmesinden önceki tedarik zincirindeki aşama olduğunu bildirdi. Kaynaklara göre Apple iPhone SE 3’ün seri üretimi, lansman yaklaştıkça başlayacak.

iphone apple

Başta da belirttiğimiz gibi iPhone SE 3, mevcut SE modeliyle aynı tasarıma sahip olacak. Touch ID’li fiziksel bir Ana Ekran düğmesini barındıracak ve ekran boyutu 4,7 inç olacak. Ancak cihazın öne çıkan yeni özelliği, Apple’ın iPhone 13 serisine güç veren yeni A15 Bionic çipi olacak. Ek olarak cihazın, mevcut 2020 iPhone SE’ye kıyasla daha iyi bir kameraya da ev sahipliği yapması bekleniyor.

Daha küçük telefonların hayranıysanız, iPhone SE 3 uzun ömürlü gelişmiş performansa sahip olacak. Tabii ki iPhone 13 mini de küçük bir telefon ancak fiyat olarak daha pahalı olduğunu unutmamak gerek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading