Yandex Metrica

Sitede Ara

Tekno Genç Bağcılar! Başkan Abdullah Özdemir'den gençlere müjde: Ücretsiz yazılım eğitimi verilecek

Tekno Genç Bağcılar! Başkan Abdullah Özdemir'den gençlere müjde: Ücretsiz yazılım eğitimi verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Türkiye'de başlatılan "tekno çağ" AK Belediyelerle birlikte yükselmeye devam ediyor. Son olarak Bağcılar Belediyesi ve İSTA iş birliği ile hayata geçirilen "Tekno Genç Bağcılar Projesi" kapsamında 26 Şubat– 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında ücretsiz yazılım eğitimleri verilecek.

Gündem

18.05.2024, 09:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde başlatılan "teknoloji seferberliği"ne AK Partili belediyelerden destek gelmeye devam ediyor. Son olarak Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in katkılarıyla hayata geçirilen "Tekno Genç Bağcılar Projesi" binlerce gence ücretsiz yazılım eğitimi desteği sunacak.

Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası ne kadar, kaç TL 2024? Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası ne kadar, kaç TL 2024? Haberi Görüntüle

"TEKNO GENÇ BAĞCILAR"

AK Partili Bağcılar Belediyesi ve İSKA iş birliği ile hayata geçirilen "Tenko Genç Bağcılar" projesi  18-35 yaş arası gençlere yönelik 26 Şubat– 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında ücretsiz yazılım eğitimi verecek. Söz konusu proje Türkiye "tekno çağı"na genç yetenekler kazandırmayı hedefliyor. 

Osman Kavala hakkında karar açıklandı: Amerikan elçiliğini üzen gelişme Osman Kavala hakkında karar açıklandı: Amerikan elçiliğini üzen gelişme Haberi Görüntüle

SON BAŞVURU 18 ŞUBAT

Bağcılar Belediyesi Başkanı Abdullah Özdemir tarafından desteklenen proje için ise son başvuru tarihi 18 Şubat... Söz konusu eğitimler 26 Şubat 2024- 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında, Mahmutbey Kültür Merkezi ve Bilgi Evi, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi,  (Kadınlara öncelik) Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda (Engellilere öncelik) başlayacak.

Boşanmayı hazmedemeyen koca dehşet saçtı: Öldürüp intihar etti! Boşanmayı hazmedemeyen koca dehşet saçtı: Öldürüp intihar etti! Haberi Görüntüle

HAFTAFA BEŞ GÜN DERS

Tekno Genç Bağcılar Projesi kamsapmında eğitim alacak vatandaşların eğitim saatleri de belirlendi;

1. Grup 08.30–12.30

2. Grup 14.00–18.00

3. Grup 08.30–12.30

4. Grup 14.00–18.00

Ayrıca eğitimler haftanın üç günü günde dört saat yüz yüze, diğer iki gün günde ise altı saat çevrimiçi olarak yaılacak.

Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e "atçı" dedi! Sezgin Gelmez kimdir? Haberi Görüntüle

ÜÇ MODÜL ÖĞRENCİLERE AKTARILACAK

• Front-End Developer (Ön Yüz Geliştirici) – 248 saat

• Flutter ile Android ve IOS Mobil Programlama – 200 saat

• Kişisel Gelişim Eğitimleri – 40 saat

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading