Yandex Metrica

Taksici cinayetinde yeni gelişme! Katilin ifadesi oraya çıktı: İnsanlara güvenmeyeceksin

Taksici cinayetinde yeni gelişme! Katilin ifadesi oraya çıktı: İnsanlara güvenmeyeceksin

İzmir'de üşümesin diyerek taksiye aldığı kişi tarafından 3 el ateş edilerek öldürülen Oğuz Erge'nin cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Emniyetteki ifadesine ulaşılan Oğuz Erge'nin katil zanlısı Türkiye'yi şoke eden itiraflarda bulundu. 

Gündem

16.05.2024, 15:39

Oğuz Erge'yi katleden 19 yaşındaki Delil Aysal, "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" diye nasihat vermesi, ceplerini ve taksiyi karıştırıp telefonundan kızını arayarak "Baban ölecek, ambulans çağır" demesi tüyler ürpertti.

ATA AÖF final tarihleri açıklandı mı 2024? ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır ATA AÖF final tarihleri açıklandı mı 2024? ATA AÖF sınav... Haberi Görüntüle

"KARDEŞİMLE İLGİLENİYORDU"

Emniyetteki ifadesinde gasp fikrinin araçtatken ve bir anda aklına geldiğini ifade eden Aysal, aynı ifadeyi mahkemede de tekrarlayıp "Pişmanım" demişti. Edinilen bilgiye göre, Aysal, 1 Şubat gecesi 03.00 sularında intihar etmek için evinden çıktığını ifade ederek, “Ailem para konusunda baskı yapıyordu. Benimle ilgilenmeyip kardeşimle ilgileniyorlardı. Bu nedenle gece üçte kendimi öldürmek amacıyla dışarı çıkmıştım. Yanıma yaklaşık bir yıl önce kimden satın aldığımı hatırlamadığım tabancamı almıştım.” dedi.

Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Haberi Görüntüle

"İNTİHAR EDECEK YER ARIYORDUM"

Sözlerine devam eden cani, yoluna hızlı devam etmek için taksi durdurup arka koltuğa oturduğunu söylerek,  taksici Oğuz Erge’ye “Şahin Tepesi’ne gidelim” dediğini, Erge’nin “Şahin Tepesi’ne araçla gitmemiz zor” şeklinde karşılık verdiğini söyledi.

“Bunun üzerine Gaziemir’de bulunan eski çalıştığım iş yerime gidelim dedim" diyen Aysal, "Eski iş yerime gitmek istememin sebebi, kafama sıkacak yer arıyor olmamdı.” dedi.

CHP'ye ziyaret ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı CHP'ye ziyaret ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Haberi Görüntüle

CİNAYETİ İLK KEZ ANLATTI

Taksici cinayetine ilişkin konuşan Aysal, "Ücreti sordum. Taksici 220 TL tuttuğunu söyledi. Kartla vermek istediğimi söyledim. POS cihazının şarjının bittiğini söyledi. ‘Numaramı vereyim, daha sonra ücretini ödeyebilirim’ dedim. ‘Şimdi ödemen gerekiyor’ dedi. Ben de anlık bir sinirle taksicinin üst bölgesine üç el ateş ettim.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat uygulayan açgözlülere net mesaj: Hesabı sorulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat uygulayan açgözlülere net mesaj: Hesabı sorulacak Haberi Görüntüle

"HERKESE GÜVENMEYECEKSİN"

Öte y andan katilin öne sürdüğü POS cihazı ve kartla ödeme bahisleri kayıtta geçmezken cinayetin ardından "Herkese güvenmeyeceksin" demesinden, tokat atmasından, taksicinin ceplerini karıştırmasından söz etmemesi dikkat çekti. 

Cinayet sonrasına ilişkin açıklamalarına devam eden Aysal, “Araçtan ayrıldım. Biraz sonra yaptığımdan pişman oldum, geri taksiye döndüm. Torpidodan taksicinin telefonunu alarak, ‘Kızım’ diye kayıtlı numarayı arayarak, Gaziemir’de olduğunu söyleyerek, durumu anlattım." dedi. Sözlerine devam eden katil, "Taksicinin telefonunu yanıma aldım. Amaç, birisi ararsa cevap vermekti. Kablosuz kulaklığı da aldım. Eve yürümeye başladım.” şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading