Yandex Metrica

SURVİVOR ALL STAR kim elendi? Survivor eleme adayı belli oldu mu? 3 Mart 2024 Survivor All Star dokunulmalığı kim kazandı?

SURVİVOR ALL STAR kim elendi? Survivor eleme adayı belli oldu mu? 3 Mart 2024 Survivor All Star dokunulmalığı kim kazandı?

Survivor All Star 2024 yarışması TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam ederken son dokunulmalzık oyunununda kıyasıya rekabet izleyicileri ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla hazırlanan yarışmada bu hafat adaya veda eden isimin kim olacağı düello yarışına çıkacak eleme adayları arasında gerçekleşecek. Bu hafta ise Survivor All Star'da kim elendi? Survivor eleme adayı belli oldu mu? 3 Mart 2024 Survivor All Star dokunulmalığı kim kazandı? Soruları merak ediliyor. İşte detaylar...

Yaşam

04.04.2024, 10:51

Survivor All Star'da yarışan kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık ve ödül oyunu için kıyasıya bir rekabete tutuştu. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla hazırlanan Survivor All Star yarışmasında yarışmacılar parkurda ter döktü. 

Bu hafta üçüncü dokunulmazlık oyunu için mücadele veren yarışmacılar akşam düzenlenecej olan ada konseyinde kaybeden takımdan bir kişinin isimini eleme adayı olarak belirleyecek.

O Ses Türkiye'den Eurovision'a! Hadise'nin takımındaki yarışmacıya kendini aştı! Destekler çığ gibi büyüdü! O Ses Türkiye'den Eurovision'a! Hadise'nin takımındaki yarışmacıya kendini aştı! Destekler... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bu hafta yarışmada mücadele veren kırmızı ve mavi takımdan en iyi performansı gösteren takım belli oldu. Parkurda kıran kırana mücadelede büyük başarı gösteren ve yarışmayı 12-10 kazanan kırmızı takım oldu.

Bülent Şakrak 'deli saçması' dedi! Ceyda Düvenci'yi aldatma iddialarına kaçamak yanıtlar verdi! Bülent Şakrak 'deli saçması' dedi! Ceyda Düvenci'yi aldatma iddialarına kaçamak... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ELEME ADAYI BELLİ OLDU MU?

Survivor All Star'da kırmızı takımın yarışmayı kazanmasının ardından ise mavi takımdan Poyraz ise üçüncü eleme adayı oldu.

Haftanın ilk eleme adayı mavi takımdan Hakan Hatipoğlu olurken, ikinci eleme adayı ise kırmızı takımdan Sercan Yıldırım olmuştu. 

Geçtiğimiz hafta ise düello yarışında düşük bir performans sağlayan yarışmacı mavi takımdan Aysu olmuş ve adaya veda etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading