Yandex Metrica

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ülkesinin İsrail'e desteği nedeniyle Ankara'da protesto edildi. Toplanan kalabalık "Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya" sloganları attı.

Gündem

25.04.2024, 22:52

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ülkesinin İsrail'e verdiği destekten dolayı Türkiye'de proteso edilmeye devam ediyor.

Dün İstanbul'da protesto edilen Steinmeier için "Katil Almanya Türkiye'den defol" ve "Soykırım suçlusu katil Almanya" sloganları atılmıştı. Alman lider bugün de Ankara'da protesto edildi.

52 ilde NARKOÇELİK-15 operasyonları! 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı 52 ilde NARKOÇELİK-15 operasyonları! 363 zehir taciri ve sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

''SİYONİST İSRAİL İŞBİRLİKÇİ ALMANYA''

Ankara Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde bir araya gelen gruptakiler, Steinmeier'in ziyaret edeceği Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi yakınında toplandı. Plafform görevlileri, Steinmeier'in geçtiği esnada konvoyu yuhaladı. Toplanan kalabalık "Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya" sloganları attı.

Tufan Gökpınar kimdir? Tufan Gökpınar hangi dizide oynadı? Tufan Gökpınar kimdir? Tufan Gökpınar hangi dizide oynadı? Haberi Görüntüle

DERS ALMAYAN ALMANYA, İSRAİL'İ DESTEKLİYOR

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Nevzat Öylek, daha sonra platform adına basın açıklaması yaptı. Ankara İl Başkanı Nevzat Öylek, dünyanın Almanya'dan 20. yüzyılda imza attığı Holokost ve Namibya soykırımlarıyla yüzleşmesini ve ders almasını beklerken, Almanya'nın bugün savaş suçuna ve soykırıma imza atan İsrail'i desteklediğini belirtti.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı 19 Mayıs 2024 | Fenerbahçe taraftarı bilet fiyatı kaç TL? Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı 19 Mayıs 2024 | Fenerbahçe taraftarı... Haberi Görüntüle

''İSRAİL BÜYÜK TEHDİT VE TEHLİKEDİR''

"Yahudilere karşı işlediğiniz soykırım suçunu unutturmanızın yolu, katil İsrail'i desteklemek değil, karşı çıkmaktır" diyen Öylek, şu ifadeleri kullandı;

"İsrail, dünya ve insanlık için tarif edilmesi mümkün olmayan büyük bir tehdit ve tehlikedir. Avrupa halkları bunu gördü ve İsrail'e destek veren yönetimlerine tepki gösteriyor, protesto gösterileri yapıyorlar. Vicdan sahibi Almanya vatandaşları da vergileriyle masum insanların öldürülmesini, soykırımcı bir ülkenin desteklenmesini istemiyorlar. Nitekim Almanya'da yapılan protestolar da bunu gösteriyor."

TCMB rezervlerinde son durum ne Mayıs 2024? Rezervler düşüyor mu, artıyor mu? TCMB rezervlerinde son durum ne Mayıs 2024? Rezervler düşüyor mu,... Haberi Görüntüle

''ALMANYA'NIN ALNINDA KARA BİR LEKE OLARAK KALACAK''

Öylek, Almanya'nın bugüne kadar duruşuyla uluslararası hukuk, savaş hukuku ve insan hakları hukukuna aykırı davranan İsrail'i destekleyerek suça ortak olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanı Steinmeier ve Alman hükümet yetkilileri, Almanya'nın alnında kara bir leke olarak kalacak olan bu politikalardan vazgeçmelidirler. Almanya da tıpkı İrlanda, Malta ve Slovenya, İspanya, Brezilya, Şili ve Güney Afrika Cumhuriyeti gibi halkı Müslüman olmasa da vicdan sahibi olmanın gereğini yapan ülkelerin safında yerini almalıdır." dedi.

İsrail ve Almanya aleyhine slogan atan grup, Steinmeier'in Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinden ayrılmasından sonra dağıldı.


Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading