Yandex Metrica

Yusuf Yazıcı Galatasaray'a geliyor mu? Menajerinden sıcak açıklama

Yusuf Yazıcı Galatasaray'a geliyor mu? Menajerinden sıcak açıklama

Son dakika haberleri... Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, oyuncunun Süper Lig'e döneceği iddialarına cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 18:17

Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile beraber Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de kariyerine devam eden Yusuf Yazıcı'nın adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılıyor.

Devre arasında Türkiye'ye döneceği konuşulan milli oyuncunun menajerinden açıklama geldi.

Herhangi bir takımla görüşmediğini itiraf eden Adem Cebeci, “Yusuf Yazıcı’ya yapılan teklifleri Lille reddetti. Avrupa’dan Yusuf’a teklifler var ama Lille, değerini bulmadan Yusuf’u bırakmak istemiyor. Benim de sosyal medyada yapmış olduğum beğeni de Trabzonspor’a transfer mi olacak gibi algılandı ancak şu an öyle bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

'Çalhanoğlu Şov'a hoş geldiniz! Maçtaki gollerin hepsini milli yıldızımız attı 'Çalhanoğlu Şov'a hoş geldiniz! Maçtaki gollerin hepsini milli yıldızımız attı Haberi Görüntüle

'ŞARTLAR DEĞİŞİRSE TRANSFERİ KONUŞULUR'

Sosyal medyadan yaptığı beğeninin yanlış algılandığını aktaran Cebeci, "Sosyal medyada yaptığım bir beğeni, Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’a transfer olacağı yönünde algılandı. Yusuf Yazıcı için Lille’e Avrupa’dan teklifler geldi, temsilcisi olduğum için bize soruluyor ancak Lille, Yusuf’u bırakmak istemiyor. Benim sosyal medyada beğendiğim bir gönderi nedeniyle Trabzonspor’a transferi konuşulmaya başlandı ancak Trabzonlu ve Yusuf’un bir yakını olduğum için Yusuf için yazılan yazıyı beğendim. Bunu 3 ay önce de olsa 6 ay sonra da olsa beğenirdim. Transferiyle ilgili hiçbir alakası yoktur." dedi.

Trabzonspor'un Yusuf için talebi olursa yetkili tarafın Lille olduğunu hatırlatan Cebeci, "Avrupa’dan Yusuf’un durumunu soran takımlar oldu ancak Lille, Yusuf’u bırakmıyor. Yusuf Yazıcı, Lille’in bir projesi ve değerini bulmadan Yusuf’un gidişine izin vermiyor. Lille Başkanı Olivier Letang, Yusuf’un çok değerli bir oyuncu olduğunu ve en kısa zamanda bekledikleri seviyeye Yusuf’u çıkaracaklarını söyledi. Yarın şartlar değişirse yeniden değerlendilir ve transferi konuşulur” görüşlerini belirtti.

Göztepe'den transfer bombası! Yıldız futbolcu Portekiz'den geliyor Göztepe'den transfer bombası! Yıldız futbolcu Portekiz'den geliyor Haberi Görüntüle

FATİH TERİM YUSUF YAZICI'YA KANCA ATTI

Trabzonspor'un ardından Galatasaray'ın da Yusuf ile ilgilendiği öğrenildi.

Fatih Terim'in A Milli Takım'da görev yaptığı dönemde kadrosuna çağırdığı yıldız oyuncunun kiralanması için direktif verdiği ve oyuncuyla kurduğu yakın ilişkileri bu transferde kullanmak istediği iddia edildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading