Yandex Metrica

Wout Weghorst'a skandal ifade! ''Avusturya sosisi''

Wout Weghorst'a skandal ifade! ''Avusturya sosisi''

Beşiktaş'tan ayrılarak sansasyonel bir şekilde Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, oynadığı iki maçın ardından eleştirilerin odak noktası haline geldi.

Spor

23.01.2024, 22:17

Sezon başında forvet arayışı içerisinde olan Beşiktaş , İngiltere Premier Ligi'ne veda eden Burnley'den Hollandalı yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan yıldız oyuncu ligde oynadığı 16 karşılaşmada sekiz kez gol sevinci yaşarken dört kez de asist yapmıştı.

12 gole doğrudan katkı veren Weghorst sürpriz bir şekilde Beşiktaş'tan ayrılarak Manhester United'a transfer oldu. Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley, sözleşmesini feshetmesi için Beşiktaş'a 2 milyon 825 bin Euro ödeme yaptı.

Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi Haberi Görüntüle

ŞOK ETKİSİ

Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini fesheden Manchester United, golcü arayışlarına başlamıştı. Hollandalı teknik adam Erik ten Hag'ın Beşiktaş'ta forma giyen vatandaşını istemesi, İngiltere'de şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Marco van Basten ve Wesley Sneijder gibi Hollanda futbolunun efsane isimleri İngiliz devinin Wout Weghorst'u transfer etmek istemesini şaşkınlıkla karşılayarak, Menajer Erik ten Hag'ın bu tercihini eleştirmişti.

Galatasaray'da sarı alarm: 7 futbolcu sınırda! Galatasaray'da sarı alarm: 7 futbolcu sınırda! Haberi Görüntüle

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Haberi Görüntüle

WEGHORST'TAN BEKLENMEDİK AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst, siyah-beyazlı ekipteki memnuniyetsizliğini dile getirdi. Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'ın yolunu tutan Hollandalı yıldız golcü, Sky Sports'a verdiği demeçte transfer sürecini anlattı.

Manchester United için menajerinden haber beklediğini ifade eden Weghorst, "Telefon gelmeden önce menajerimle mesajlaşıyordum. Açıkçası Beşiktaş'taki antrenmanlardan memnun değildim ve dürüst olmak gerekirse şikayetçiydim" diye konuştu.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

ÜNLÜ GAZETECİ YERDEN YERE VURDU!

Onyadığı iki maçta da beklentilerin altında kalan Weghorst, eleştirilerin hedefi haline geldi. Cristiano Ronaldo ile yaptığı röportaj dünya çapında ses getiren ünlü gazeteci Piers Morgan, kendisine ait sosyal medya hesabından ağır ifadeler kullandı.

Morgan, Ronaldo ve Weghorst'un fotoğraflarıyla yaptığı paylaşımda, "Tebrikler Manchester United. Ronaldo gibi bir GOAT'ın saygısız bir şekilde ayrılmasına neden olan kibirli bir koçu aldınız. Sonra da yerine, ismini daha önce hiç duymadığım ve adı Avusturya sosisine benzeyen birini aldınız" ifadelerine yer verdi.

Morgan'ın bu tweeti İngiliz futbolseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading