Yandex Metrica

Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi

Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'nun Aston Villa ile anlaştığı iddialarına İngiliz kulübünden yanıt geldi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun paylaşımına göre, Aston Villa kaynakları bu haberleri doğrulamadı.

Spor

15.04.2024, 16:34

Fenerbahçe'nin transferde adı sıkça geçen yetenekl ismi Ferdi Kadıoğlu'nun, İngiltere Premier Lig takımı Aston Villa ile anlaştığı iddialrı, İtalyan gazeteci Fabrizio Romano tarafından ortaya atıldı. Ancak bu iddialara Aston Villa cephesinden yanıt geldi.

Beşiktaş için kritik gün! Yeni teknik direktör bugün belli oluyor Beşiktaş için kritik gün! Yeni teknik direktör bugün belli oluyor Haberi Görüntüle

ASTON VILLA'DAN YALANLAMA GELDİ

Romano'nun sosyal mdyea hesabından yaptığı paylaşıma göre, Aston Villa kaynakları, Ferdi Kadıoğlu ile kulüp arasında bir anlaşma olduğu yönündeki haberleri yalanladı. İngiliz kulübü, Ferdi Kadıoğlu ile herhangi bir görüşme yapılmadığını ve transfer konusunda herhangi bir adım atılmadığını belirtti.

Galatasaray temasa geçmişti! Altay Bayındır Süper Lig'e dönüyor Galatasaray temasa geçmişti! Altay Bayındır Süper Lig'e dönüyor Haberi Görüntüle

TRANSFER DEDİİKODULARINA NOKTA

Buna ek olarak, Aston Villa ile Fenerbahçe arasında Ferdi Kadıoğlu'nun transfri için herhangi bir görüşme yapılmadığı vurgulandı. Bu açıklama, transfer dedikodularının önünü şimdilik kesti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading