Yandex Metrica

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında...

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında...

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ayrılmasının ardından teknik sorumluluğu üstlenen Serdar Topraktepe'yi desteklemek için Samet Aybaba harekete geçiyor. İkilinin genç yeteneklere daha fazla fırsat vererek takımın dinamizmini artırması yönünde çalışmalar yapılıyor.  

Spor

16.04.2024, 01:42

Fernando Santos'un Beşiktaş ile vedalaşmasının ardından teknik patron koltuğuna oturan Serdar Topraktepe'yi desteklemekk için Samet Aybaba devreye giriyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; bu süreçte Topraktepe'ye en büyük desteği futbol koordinatörü Samet Aybaba verecek.

Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları... Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi Okan Buruk imzayı atıyor! İşte sözleşme detayları... Haberi Görüntüle

GENÇ OYUNCULAR PARLATILACAK

Aybaba, siyah beyazlı takımdaki sorunları çözmek için Serdar Topraktepe ile birlikte çalışacak. İkilinin özellikle Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Terzi'nin ilk 11'de oynamsı, Demir Ege Tıknaz'ın da daha fazla şans bulması gerektiğini düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Topraktepe ve Aybaba'nın Beşiktaş'ın kalan maçlarında genç yeteneklere daha fazla şans vererek takımın dinamizmini artırması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading