Yandex Metrica

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü

Real Madrid'e transfer olduğu günden beri sakatlıklar yaşayan Arda Güler, istediği performansı yansıtamadı. Sezonun son geride kalan 7 maçta toplam 98 dakika süre alabilen genç yetenek göstermiş olduğu performansıyla devleri peşine takmayı başlardı. Sezon sonuna kısa bir süre kala Arda Güler, ilk resmi teklifini aldı. İşte Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyen Avrupa devi...

Spor

30.04.2024, 13:39

Sezon başında Fenerbahçe'den İspanya devi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, geçirdiği sakatlık sonrası forma bulmakta zorlandı.

Sezonun geride kalan bölümünde 7 maçta toplam 98 dakika süre alabilen Güler, son olarak takımını Manchester City'i penaltılarda saf dışı bırakara yarı final biletini aldığı Şampiyonlar Ligi maçında forma şansı bulamamıştı.

Sahada kaldığı süre zarfında göstermiş olduğu performansla herkesin ilgi odayı olan Arda Güler için sezon sonu başka bir takıma kiralanacağı iddiaları öne sürükdü. Bu gelişmlerinina ardından avrupa devi Arda Güler ile resmi bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

İSPANYA BASININDAN FLAŞ İDDİA

İspanyol basını Sevilla'nın yeni sezonda Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak için ilk resmi görüşmeyi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

SEVİLLA PEŞİNDE

 La Liga'da düşme hattından yalnızca 9 puan uzakta bulunan Sevilla, gelecek sezon kadrosunda yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor.

Harcama sınırlarını aşmadan takımda önemli değişikliklere imza atmak isteyen Sevilla'nın bir süredir Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyan milli futbolcu Arda Güler ile ilgilendiği belirtiliyordu.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

SEVİLLA, ARDA GÜLER'İN BABASIYLA GÖRÜŞTÜ

Haber Global'in İspanyol basınından derlediği habere göre; Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, Arda Güler'in kiralanması için menajerliğini yapan babası ile ilk resmi teması kurdu

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading