Yandex Metrica

Wanda Nara sağlık durumunu açıkladı

Wanda Nara sağlık durumunu açıkladı

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaparak Icardi'ye övgüler yağdırdı ve aile yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Spor

27.03.2024, 11:07

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan Wanda Nara, yapılan tetkiklerde bazı değerlerinin kötü çıktığını açıklamıştı. Konuyla ilgili detay vermemiş olan Nara, şimdi tekrar konuya dönerek, "Bu çok uzun bir süreç. Belki de ömür boyu sürebilecek bir şey. Biz de bu sürecin içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Gente dergisine konuşan Nara, paraya olan değerini ve aile yaşantısındaki önemini vurguladı. Beş çocuk annesi olduğunu belirten Nara, "Çok iyi yatırımlar yaptım ve çocuklarımın bunun için bana teşekkür edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Haberi Görüntüle

ICARDI'YE ÖVGÜLER

Nara, eşi Mauro Icardi'den övgüyle bahsederek, Arjantinli futbolcunun aileye çok önem veren biri olduğunu dile getirdi. "Benim kadar aileye önem veren birini bulmuş olmam büyük şans. Umarım çocuklarım da Icardi gibi bir hayat arkadaşı bulurlar, özellikle de kızlarım. Onlara eşlik edecek birini bulmalarını istiyorum çünkü bugünlerde bu çok zor. İnsanlar artık kimseye bağlanmak istemiyor." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading