Yandex Metrica

Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı

Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı

Real Madrid'in kalesini koruyan Andriy Lunin, Manchester City maçında penaltılarda gösterdiği performansla dikkat çekti. Lunin, penaltılar öncesinde özel bir çalışma yaptıklarını ve tereddüt ettikleri oyuncuları belirlediklerini açıkladı.

Spor

19.04.2024, 15:51

Real Madrid'in kalecisi Andriy Lunin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile oynanan maçta penaltılarla yarı finale yükselmelerinde önemli bir rol oynadı. Lunin, penaltılar öncesinde kalexi antrenörleriyle özel bir çalışma yaptıklarını ve belirli oyuncuları belirlediklerini itiraf etti.

Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Haberi Görüntüle

BAZI OYUNCULARI BELİRLEDİLER

Marca'nın haberine göre Lunin, penaltı atışlarında ortaya kalma ihtimali olan 3 oyuncuyu belirlediklerni ve bu konuda kaleci antrenörleriyle hazırlandıklarını söyledi. Bu özel çalışmanın sonucunda, Lunin'in penaltı kurtarışları geldi.

Batshuayi yuvadan uçuyor! İtalyan basını yazı: Roma'nın radarında Batshuayi yuvadan uçuyor! İtalyan basını yazı: Roma'nın radarında Haberi Görüntüle

ÖZEL PLANLAMA VE HAZIRLIK

Lunin, "Kaleci antrenörleriyle birlikte hazırlandık ve ortada kalıp kalmama konusunda tereddüt ettiğimiz 3 oyuncu vardı. Sadece bir tanesini seçtik çünkü 5 penaltıda da ortada kalamazsınız." şeklinde konuştu.

Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir... Haberi Görüntüle

TAKIMIN DİPER KALECİSİ KEPA'NIN YARDIMI

Real Madrid'in yardımcı antrenörü Davide Ancelotti, penaltı atıcılarını belirlerken Carlo Ancelotti'ye danıştıklarını ve takımın diğer kalecisi Kepa'nın da yardımını aldıklarını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading