Yandex Metrica

Ünlü gazeteci Szymanski transferini duyuruldu: Rekor bonservisle gidecek

Ünlü gazeteci Szymanski transferini duyuruldu: Rekor bonservisle gidecek

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Sebastian Szymanski için Napoli'nin transfer harekatına başladığı ve Sarı-Lacivertlilerin tarihindeki en yüksek bonservis bedeli isteğini yaptığı öne sürüldü. Tansfer haberleriyle ön plana çıkan gazeteci Nicolo Schira'nın duyurduğu habere göre Fenerbahçe, Polonyalı oyuncu için 25-30 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talebinde ısrarcı.

Spor

30.03.2024, 01:55

Fenerbahçe'nin sezon başlarken renklerine bağladığı Sebastian Szymanski, gösterdiği performansla adeta takımda ışıldadı. Kısa süre içinde takım içinde fark yarattı ve Avrupa'nın birçok dev kulübünün radarına girmeyi başardı.

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor 18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor Haberi Görüntüle

NAPOLI'NİN İLGİSİ

Ünlü gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Napoli, Sebastian Szymanski için devreye girdi. Ünlü gazeteci Nicolo Schira, Radio Marte'de Szymanski-Napoli haberlerine dair konuştu ve Fenerbahçe'nin Polonyalı oyuncu için 25-30 milyon euro civarında bir bonservis talep ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Haberi Görüntüle

REKOR BONSERVİS BEDELİ

Eğer Sebastian Szymanski'nin transferi belirtilen rakamlar üzerinden gerçekleşirse, Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışına imza atmış olacak ve bu transfer kulüp için önemli bir mali başarı olarak kayıtlara geçecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading