Yandex Metrica

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi?

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi?

Dün akşam oynanan maçta Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nden elenmesiyle birlikte Avrupa'daki son temsilcimiz de turnuvadan çıktı. Peki, Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi?
 

Spor

21.04.2024, 14:11

Ülke puanına en büyük katkıyı hangi takım sağladı? Dün akşam oynanan maçta Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nden elenmesiyle, Avrupa'da yoluna devam eden takımımız kalmadı. Peki, Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi?

'Joker'den sonra 'Türk Valverde'! Barış'a lakap yetiştirilemiyor 'Joker'den sonra 'Türk Valverde'! Barış'a lakap yetiştirilemiyor Haberi Görüntüle

ÜLKE PUANINA HANGİ TAKIM EN ÇOK KATKI SAĞLADI 2024?

Türkiye'nin UEFA Ülke Sıralaması'nda 9. sırayı garantilemesinin ardından ülke puanına hangi takımın ne kadar katkı sağladığı belirlendi. Fenerbahçe'nin elenmesiyle birlikte Avrupa'da temsilcimiz kalmadı. Ülke puanına en fazla katkı sağlayan takım, 14 puanla Fenerbahçe oldu. Galatasaray 8 puan, Beşiktaş 3 puan ve Adana Demirspor ise 2.5 puan katkı sağladı.

TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak. hangi kanalda? Amedspor, Menemenspor, Erokspor... TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak.... Haberi Görüntüle

ÜLKE PUANINA EN ÇOK FENERBAHÇE'Mİ KATKI VERDİ?

Türkiye'nin UEFA Ülke Sıralaması'nda 9. sırayı almasının ardından, ülke puanına katkı sağlayan takımların puanları da netleşti. İşte takımların puanları:

Fenerbahçe: 14 puan

Galatasaray: 8 puan

Beşiktaş: 3 puan

Adana Demirspor: 2.5 puan

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading