Yandex Metrica

UEFA Fenerbahçe'ye neden ceza verdi? Konferans Ligi finali seyircisiz mi olacak? Fenerbahçeli taraftarlar final maçına alınmayacak mı?

UEFA Fenerbahçe'ye neden ceza verdi? Konferans Ligi finali seyircisiz mi olacak? Fenerbahçeli taraftarlar final maçına alınmayacak mı?

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla eşleşen Fenerbahçe'ye UEFA'dan 3 maç deplasman yasağı cezası verildi. Peki UEFA Fenerbahçe'ye neden ceza verdi? Konferans Ligi finali seyircisiz mi olacak? Avrupa'da yoluna emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe finale kalırsa final maçını seyircisiz mi oynayacak? Fenerbahçeli taraftarlar final maçına alınmayacak mı?

Spor

20.04.2024, 21:20

UEFA'dan Fenerbahçe'ye şok ceza... Sarı-lacivertli kulüp Konferns ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşti. Yunanistan'da oynanacak maça Türk taraftarlar alınmaycak. Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı cezası verildi.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

UEFA'DAN FENERBAHÇE'YE NEDEN CEZA VERİLDİ?

Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynana maçta yanan meşaleler ve sahaya atılan maddeler nedeniyle UEFA Fenebahçe'ye deplasman seyircisi cezası verdi. Ayrıca kulübe 80 bin euro para cezası verildi. Sarı-lacivertli kulübün, taraftarların stadyumda neden olduğu zararın giderilmesi için 30 gün içinde Union Saint-Gilloise ile temasa geçmesi gerektiği belirtildi.

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Haberi Görüntüle

KONFERANS LİGİ FİNALİNE FENERBAHÇELİ TARAFTARLA ALINACAK MI?

Union Saint-Gilloise maçında sahaya yabancı madde ve meşale atmıştı. Bu nedenle Fenebahçe'ye 3 maç deplasman seyirci yasağı getirildi. Fenerbahçe'in finale kalması durumunda bu maç tarafsız sahada oynanacağı için bu müsabakayı kapsamayacak. Yani Fenerbahçe finale kalırsa finale Fenerbahçeli taraftarlar gidebilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading