Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama

Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanından sakatlanıp sahayı terk etmek zorunda kalan Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Jayden Oosterwolde, yurt dışında başarılı bir menisküs operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır" denildi.

Spor

24.04.2024, 18:33

Yunanistan deplasmanında Olympiakos'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, yarı final şansını İstanbul'a bırakmıştı.

Mücadelenin 42. dakikasında korner bayrağına yakın noktada Masouras ile ikili mücadeleye giren Jayden Oosterwolde, sağ dizinde ağrı hissederek topu taça attı.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

MAÇI SEDYEYLE TERK ETTİ

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında oyuna devam edemeyeceği belirtilen Hollandalı futbolcu, sedyeyle oyun alanını terk etti.

Bu futbolcunun yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil oldu. Oosterwolde'nin durumu yapılan tetkiklerin ardından belli oldu.

2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Yunanistan ekibi Olympiakos ile oynanan çeyrek final ilk maçında sakatlık geçiren Jayden Oosterwolde'nin durumu hakkında açıklama yaptı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol A takımımızın oyuncularından Jayden Oosterwolde, yurt dışında başarılı bir menisküs operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi sürecine hemen başlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading