Yandex Metrica

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Fountas'a büyük darbe: Hayalleri yıkıldı

Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Fountas'a büyük darbe: Hayalleri yıkıldı

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Taxiarchis Fountas, ilk 11'de istikrarlı şekilde oynama imkanı bulamadı. Yunan yıldız bu düşüşün ardından Yunanistan Milli Takımı'nın aday kadrosunun açıklanmasıyla adeta şok yaşadı ve kadroya alınmadı.

Spor

19.03.2024, 04:22

Trabzonspor'un D.C. United'dan transferini gerçekleştirdiği Taxiarchis Fountas, büyük bir hayal kırıklığına uğradı. İlk 11'de düzenli olarak oynama imkanı verilmeyen oyuncuya bir darbe de milli takımdan geldi.

UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı Haberi Görüntüle

FOUNTAS'IN MORALİ BOZULDU

Sabah'ın haberine göre; Fountas Yunanistan Milli Takımı'nın kadrosunun açıklanmasının ardından kadroya alınmadığını görünce, bu vaziyet futbolcunun moralini yerle bir ewtti. Buna karşın Trabzonspor'dan Fatih Karagümrük'e kiralık olarak gönderilen Kourbelis ise Yunanistan Milli Takımı aday kadrosuna alındı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR KARNESİ

Fountas, Trabzonspor formasıyla bu sezon çıktığı 20 müsabakada 3 gol ve 2 asistlik katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading