Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük...

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük...

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 yendiği maçı değerlendirirken, Mauro Icardi için çarpıcı bir iddiada bulundu ve onu Türk futbolunun en büyük santrforlarından biri olarak nitelendirdi.

Spor

01.05.2024, 16:48

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup ederken, maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, özellikle Mauro Icardi'nin performansına dikkat çekti.

Galatasaray'ı gol fabrikasına çevirdiler! Tam 150 gol Galatasaray'ı gol fabrikasına çevirdiler! Tam 150 gol Haberi Görüntüle

ICARDI'NIN OYUNA MÜDAHALESİ

Dilmen, maçın genelinde Galatasaray'ın Muslera'yı etkili bir şekilde kullandığını ve takımın tempo probleminin bir kısmının bu rahatlık olduğunu belirtti. Ancak dikkat çeken nokta, Mauro Icardi'nin oyuna müdahalesiydi.

Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Haberi Görüntüle

ICARDI TAKIMI UYNDIRDI

Ünlü yorumcu, Icardi'nin oyun içindeki liderlik vasfına ve etkileyici yeteneklerine vurgu yaparak, "Uyuyorsunuz beyler, ben sizi uyandırayım" dediğini ifade etti. Icardi'nin Galatasaray'ın oyununu yönlendirdiğini ve takımın performansını artırdığını söyledi.

TFF başkanlık seçimlerinde CHP engeli: Ya imza verirsiniz ya da yardımları keseriz! TFF başkanlık seçimlerinde CHP engeli: Ya imza verirsiniz ya da... Haberi Görüntüle

TÜRK FUTBOLUNUN GÖRDÜĞÜ EN BÜYÜK SANTRAFORLARDAN BİRİ

Dilmen, Icardi'yi Türk futbolunun gördüğü en büyük santrforlardan biri olarak nitelendirerek, Didier Drogba gibi efsanelerle kıyasladı. Onun saha içindeki liderliği ve etkileyici performansıyla Galatasaray'a büyük katkı sağladığını belirtti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading