Yandex Metrica

Trabzonspor, 5 eksikle Alanyaspor'a konuk oluyor! İlk 11'ler belli oldu

Trabzonspor, 5 eksikle Alanyaspor'a konuk oluyor! İlk 11'ler belli oldu

Son dakika Trabzonspor haberleri... Süper Lig'de geçen hafta en yakın rakibi Konyaspor mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayan Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanına çıkıyor.

Spor

23.01.2024, 18:50

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Ligde en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 11 puan önünde lider durumda bulunarak şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalan bordo-mavililer, puan kaybetmeden yoluna devam etmek istiyor.

Son 3 maçından galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, Aytemiz Alanyaspor maçını kazanması halinde galibiyet serisini 4 maça çıkaracak.

'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu 'Luka Doncic Şov' devam ediyor! NBA'de play-off'ların yıldızı oldu Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DA 5 EKSİK

Trabzonspor'da Kovid-19 testleri pozitif çıkan Abdülkadir Ömür ve Stefano Denswil'in yanı sıra İsmail Köybaşı ile Fode Koita ve.Marek Hamsik'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Bordo-mavililer, bugün yapacağı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde özel uçakla Alanya'ya hareket edecek.

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

ALANYASPOR - TRABZONSPOR İLK 11'LER

Alanyaspor: Marafona, Awaziem, Fatih, Borja, Tayfur, Novais, Umut Güneş, Emre Akbaba, Eduardo, Efecan, Diedhiou

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Dorukhan, Nwakaeme, Visca, Bakasetas, Cornelius

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading