Yandex Metrica

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam!

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe sahasında Olympiakos'u ağırladı. Zorlu mücadelede sonunda penaltı atışlarında Fenerbahçe, 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Büyük bir hayal kırıklığına neden olan maçın ardından spor yazarları İsmail Kartal'ı ve rotasyonları değerlendirdi. 

Spor

23.04.2024, 11:57

Dün akşam, Kadıköy Şükrü Saraçoğu Stadyumu'nda gerçekleşen UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, penaltılarda rakibi Olympiakos'a 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Maçın ardından spor yazarları, sonu hüsran ile biten Fenerbahçe maçını yorumladı...

Son dakika... Buse Naz Çakıroğlu üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonu Son dakika... Buse Naz Çakıroğlu üst üste üçüncü kez Avrupa... Haberi Görüntüle

KULÜBE YETERSİZ KALDI

Gürcan Bilgiç, Tarihi bir maça çıktılar. 100 yılı geçen futbol tarihimizde beşinci kez Avrupa'da yarı final şansı elimizdeydi. Kadıköy müthiş bir gece yaşadı. Taraftar maça dört elle sarıldı, susmadı, ıslığı bırakmadı, takımın peşine takıldı. İsmail Kartal, "üç gün sonraki maç" demedi, en iyileriyle sahaya çıkardı takımını. Sezonun ideal kadrosu. Ama dişlilerde problem var, hem de önemlisinde; Fred.

Brezilyalı iyi gününde değildi. Bir çok pozisyonda son pasları O'na emanet ettiler ama doğru karar gelmedi bu anlarda. Tabela O'nun için kalktığında mırıldanmalar oldu ama maçın anlamı değişmişti artık. "Oynayan" değil, "koşan" takıma dönmek zorunda kaldı İsmail Hoca..

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

NE YAPTIN İSMAİL HOCAM!

Zeki Uzundurukan, Fenerbahçeli futbolcuların formalarından adeta 100 yıllık ter aktı. Bugüne kadar gördüğümüz hiçbir gerçeğe benzemiyordu Fenerbahçe! Sahada adım atarken sanki havada yürüyor gibiydiler. Uçuyorlardı sahada! Ateşlere basarak koşan takım ruhuyla oynuyorlardı... Maçın seremonisinde Fenerbahçeli oyuncuların gözlerinden fışkıran alevleri gördük! Hepsi 'maç başlasa da futbol topunu kramponlarımızla ısırsak, Olympiakos'u paramparça etsek' der gibiydiler.

Futbolun adaleti yok. Futbol topunun ise hiç yookkk! Top bizi sevmedi! Ama İsmail Kartal hocam! Böylesine bir maç oynuyorsun! Olympiakos'u geçsen, belki de kupayı alacaksın! Neden Fred'i, İrfan Can'ı, Dzeko'yu çıkarırsın ki... Hem de penaltıları füze gibi kullanacak üç starını... Ve penaltı atsın diye oyuna aldığın Bonucci ve Cengiz Ünder yaktı koca Fenerbahçe'yi! Olympiakos hiçbir şey oynamadan kenardaki Mendilibar'ın gayretleri ve totemi ile turu kaptı gitti elimizden! Yazık oldu Fenerbahçe'ye! Hem de çok yazık oldu!.

Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Haberi Görüntüle

YAZIK

Emre Bol, İsmail Kartal uzun bir aradan sonra ideal kadrosuyla sahaya çıkma fırsatı buldu. Bu güven veren kadro kolaylıkla işi bitirir derken Yunan takımının golü hiç düşünmeyen bir sistemle sahaya çıkması karşılaşmayı pozisyonsuz hale getirdi. Gol beklentisi iki takım adına da çok düşük kaldı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading