Yandex Metrica

Ali Koç'tan erken veda konuşması! Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkan adayı olacak mı, oldu mu?

Ali Koç'tan erken veda konuşması! Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkan adayı olacak mı, oldu mu?

Fenerbahçe camiasında sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çalkantılı bir sezon geçiren Fenerbahçe ve yönetiminin odaklandığı tek şey şampiyonluk. Görevi sezon sonu bırakcağını ve seçimlerde aday olmayacağını dile getiren Ali Koç, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek veda konuşması yaptığı iddia edildi. Sarı lacivertli kulüpten Sadettin Saran'ın ve Aziz Yıldırım'ın başkanlık yarışına rakip olabilme ihtimali camia içinde konuşulan bir konu haline geldi. Peki  Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkan adayı olacak mı, oldu mu?

Spor

11.05.2024, 22:41

Süper Lig'de şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen sarı lacivertli ekip, rakibinin sadece 4 puan arkasında 2. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de uzun dönem başkanlık koltuğunda oturan Ali Koç'un vedaya hazırlandığı öne sürüldü.

Birçok kez yapılan haksızlıklara karşı tepki gösteren Ali Koç, en son ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar bu yüzden aday olmayacağım açıklmasını yapmıştı.

Amedspor ilk transferini duyurdu! Süper lig'den geliyor Amedspor ilk transferini duyurdu! Süper lig'den geliyor Haberi Görüntüle

VEDA KONUŞMASI YAPTI

Ali Koç, salı günü tüm yönetim kurulu üylerini toplayıp veda konuşması yaptı ve kararının sezon sonunda görevi bırakmak olduğunu yineledi.

Fenerbahçe'de yapılacak seçimlerde aday olmayacağı öğrenilen Ali Koç'un yeni yönetime yardımda bulunacağı da gelen iddialar arasında.

Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan Antalyaspor kararı: Gözler Beşiktaş'ta Haberi Görüntüle

AZİZİ YILDIRIM ADAY OLACAK MI?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde gözler yapılacak seçimli olağan genel kuruluna çevrildi. Fenerbahçe'de 27 Nisan Cumartesi günü  Şekip Mosturoğlu'nun divan kurulu başkanı olmasıyla sonuçlanan Seçimli Yüksek Divan Kurulu'na katılan Aziz Yıldırım, yapılacak seçim öncesi sürpriz bir hamle yapabilir. Öte yandan Sadettin Saran da sarı-lacivertli kulübün başkanı olmak için yönetim oluşturduğunu ve seçime gireceğini resmen açıklamıştı.

Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran tartışmalı karar... Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran... Haberi Görüntüle

BAŞKANLIK SORUSUNA BÖYLE CEVAP VERMİŞTİ

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin başkanlık sorunu olmadığı ifade ederek şunları söyledi:

"Yakın zamanda açıkça belirttiğim gibi, Fenerbahçe Futbol takımı şampiyonluk yolunda mücadele etmektedir ve kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır. Ancak camia ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmakta, teknik ekip ve takım bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Buna asla müsaade edilmemelidir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading