Yandex Metrica

TFF'den Hatayspor'a haciz şoku! Hatayspor'dan ilk açıklama geldi: Biz oraya depremzede olarak gelmiştik..

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva Tesislerinde kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a haciz gönderildiğini açıkladı.  İşte detaylar...

Spor

13.05.2024, 11:14

6 Şubat depremlerinin ardından Süper Lig'de zor günler geçiren Hatayspor'a bir kötü haber de TFF'den geldi.

Galatasaray artık şampiyon gibi: 6 gollü şovla 96 puana ulaştılar Galatasaray artık şampiyon gibi: 6 gollü şovla 96 puana ulaştılar Haberi Görüntüle

HACİZ GÖNDERİLDİ

Yağız Sabubcuoğlu'nun haberine göre; TFF, sezonun bir kısmında Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a haciz şoku.

Haberin detayında, İstanbul 8. İcra Dairesi, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü adına 'Konaklama Bedeli' olarak Hatayspor'a 4 milyon 944 bin TL haciz gönderildiği belirtildi.

Trabzonspor gaza bastı! 4 derken 6. transfer de yolda Trabzonspor gaza bastı! 4 derken 6. transfer de yolda Haberi Görüntüle

HATAYSPOR'DAN İLK AÇIKLAMA

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, il müdürlüğünün kendilerinden kullanım hakkı olarak 5 milyon TL istediğini söyleyerek, "Biz depremzede misafir olarak gitmiştik oraya. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim kuruşa ihtiyacımız olduğu bir dönemde bizden para istemesine anlam veremedik" dedi.

 Sports Digitale haberine göre Kulüpler Birliği, Hatayspor’un yaklaşık 5 Milyon TL’lik konaklama bedelinin ödenmesi ve icra dosyasının kapatılması için gerekli kurumlarla resmi görüşmelere başlama kararı aldı.

Ve büyük heyecan kapıda! Türkiye Kupası'nda finalistler kim olacak? Ve büyük heyecan kapıda! Türkiye Kupası'nda finalistler kim olacak? Haberi Görüntüle

ERCE KARDEŞLER NE DEMİŞTİ?

Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren Hatayspor, geçtiğimiz günlerde Volkan Demirel'in istifası ile sarsıldı. Hatay'ın file bekçisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta yeni dönem başlıyor! Hasan Arat 2 isim arasında karar verecek Beşiktaş'ta yeni dönem başlıyor! Hasan Arat 2 isim arasında karar... Haberi Görüntüle

''KAŞAR EKMEK YİYORUZ''

Tesislerinin olmadığını, maçlara düzgün bir şekilde hazırlanamadıklarını, maddi imkansızlıklarla boğuştuklarını ve Volkan Demirel'in takımın ayakta kalması için her şeyiyle mücadele ettiğini kaydeden Erce Kardeşler, önemli ifadeler kullandı.

Kulübün durumuna çok üzüldüklerini ve yalnız kaldıklarını belirten Erce Kardeşler, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm.

Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz.

Eyüpspor Simeone'ye kanca attı! Arda Turan transferde çok ısrarcı Eyüpspor Simeone'ye kanca attı! Arda Turan transferde çok ısrarcı Haberi Görüntüle

''DUŞ ALMADAN EVİMİZE GİDİYORUZ''

Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan Hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan Hoca sayesindedir." açıklamasını yaptı.

Premier Lig'de çılgın maç: 6 gol var kazanan yok Premier Lig'de çılgın maç: 6 gol var kazanan yok Haberi Görüntüle

VOLKAN DEMİREL AYRILIĞI

Geçtiğimiz günlerde de Hatayspor'un çalıştırıcısı aynı zamanda deprem zamanı herzaman takımının yanında dimdik duran Volkan Demirel ayrılığını resmen duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading