Yandex Metrica

Tek kadın başkan da gitti! Kayserispor'un yeni başkanı belli oldu

Tek kadın başkan da gitti! Kayserispor'un yeni başkanı belli oldu

Türkiye'nin ilk kadın kulüp başkanı olan Berna Gözbaşı'nın Kayserispor macerası sona erdi. Kayserispor'da başkanlık koltuğuna Ali Çamlı oturdu.

Spor

23.01.2024, 20:11

Süper Lig'de tek kadın başkan olma unvanını elinde bulunduran Berna Gözbaşı'nın Kayserispor macerası sona erdi. Kayserispor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ali Çamlı seçildi.

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı Haberi Görüntüle

GÖZBAŞI: KULÜBÜ YAŞATMAYI KENDİME GÖREV EDİNDİM

Türkiye'nin ilk kadın kulüp başkanı olmanın verdiği gururla 2 yıl boyunca Kayserispor için mücadele verdiğini anlatan Berna Gözbaşı, "Bu süreçte çok fazla kaynak aktarmak zorunda kaldık. Sürekli artan kur, artan maliyetler... Sürekli olmayanı oldurmaya çalıştık. Kulübün bana olan borcu açıklandı. Bu borcun en az 3'te biri kadar da harcama limitlerini artırmak için bağışladım. Ben bunları yaparken de bir beklenti içine girmedim. Kendi firmanın reklamını yapmanın da peşinde değildim. Ben sadece aldığım görevi ve bu kulübü yaşatmayı kendime görev edindim." ifadelerini kullandı.

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Haberi Görüntüle

ALİ ÇAMLI: DIŞARIDAN GAZEL OKUMAK KOLAY

Bu zor görevi Kayseri'ye vefa borcu olduğunu düşündüğü için kabul ettiğini belirten Ali Çamlı, şu ifadeleri kullandı; "İşimizin ne kadar zor olduğunu bilmekle birlikte bize tevdi edilen bu görevin bir o kadar da şerefli ve onurlu olduğunu kesinlikle biliyoruz. Dışarıdan gazel okumak çok kolay arkadaşlar. İçine girdiğiniz zaman bu işin önemini, zor bir görev olduğunu bizzat yaşıyorsunuz. Yaklaşık altı aydır ben bu kulübün işi içerisindeyim. Kayserispor bizim için çok kıymetli. Bundan sonra kıymetli olmaya devam edecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading