Yandex Metrica

Sitede Ara

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi?

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi?

Trabzonspor maçı sonrası Dominik Livakovic'in yaşadığı psikolojik baskılar sonucunda ayrılık düşüncesi gündeme gelmiş fakat kaleci antrenörü Sandro Zufic'in devreye girip başarılı eldivene özel terapisiyle yeniden motivasyon sağladı ve takımda kalması için ikna etderek konunun çözülmesinde kilit rol oynadı.

Spor

27.04.2024, 11:05

Trabzonspor maçının ardından adı ayrılık söylentileriyle anılan Dominik Livakovic'in geri dönüşünde, kaleci antrenörü Sandro Zufic'in önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı. Maç sonrası yaşadığı zor günlerde psikolojik olarak sarsılan Livakovic'in ayrılık kararı, Zufic'in özel terapisiyle bertaraf edildi.

Özellikle Olympiakos maçındaki performansıyla eleştirilere maruz kalan ve Trabzonspor maçında yaşadığı zor anlarla sarsılan Livakovic, Fatih Karagümrük maçında gösterdiği üstün performansla kendine gelmişti. Karagümrük karşılaşmasında kalesine gelen 7 şutun 6'sını başarıyla kurtaran Hırvat kaleci, futbol otoritelerinden tam not aldı.

Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Haberi Görüntüle

LIVAKOVIC'E ÖZEL TERAPİ

Livakovic'in geri dönüşünde önemli bir rol oynayan isim olan Zufic'in, 3 günlük özel terapi sürecinde Livakovic'e destek verdiği belirtildi. Sabah gazetesinin haberine göre Zufic, Livakovic'in üzerinde ekstra mesai harcayarak onu motive etti ve "Burada kalmalısın ve kim olduğunu göstermelisin" gibi sözlerle başarılı kaleciyi teşvik etti.

44 yaşındaki antrenör Zufic, daha önce Dinamo Zagreb'de Livakovic ile birlikte çalışmış ve Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Nenad Bjelica döneminde de görev yapmıştı. Hırvat gazeteci Vlado Boban, Livakovic'in duygusal yapısına ve sakinliğine vurgu yaparak, onun zor zamanlarda bile profesyonelliğini koruduğunu ifade etti. Livakovic'in, sadece işine odaklanarak olumsuz durumlarla başa çıktığına dikkat çeken Boban, Zufic'in müdahalesinin Livakovic'in takımda kalmasını sağlayan önemli bir etken olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading