Yandex Metrica

Süper Lig'de transfer savaşı! Salih Uçan ezeli rakibe mi gidiyor?

Süper Lig'de transfer savaşı! Salih Uçan ezeli rakibe mi gidiyor?

Beşiktaş'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan, henüz yeni kontrat yapmamışken Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgisini çekiyor. Ezeli rakiplerin temas kurduğu Salih Uçan'ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Spor

28.03.2024, 20:16

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Uçan, henüz yeni bir kontrat imzalamamış durumda ve alternatif teklifleri değerlendirme kararı almış bulunuyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray, Salih Uçan'ın durumundan faydalanmak için harekete geçti.

Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Haberi Görüntüle

EZELİ REKABET TRANSFER TAHTASINDA DA SÜRECEK

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Salih Uçan'ın menajeriyle temas kurarak transfer olasılıklarını araştırdığı belirtiliyor. Uçan'ın Beşiktaş'taki geleceğinin belirsiz olması, ezeli rakiplerin ona yönelik ilgisini artırmış durumda.

Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Avrupa devi Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için İstanbul'a geldi! Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 31 maça çıkan Salih Uçan, takımına 4 gol ve 5 asistlik katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading