Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig'de nefes kesen maç: Alanyaspor'dan yenilmezlik, Kasımpaşa'dan kazanamama serisi! Gol 90+13'te geldi

Süper Lig'de nefes kesen maç: Alanyaspor'dan yenilmezlik, Kasımpaşa'dan kazanamama serisi! Gol 90+13'te geldi

Süper Lig'in 30. haftasında Alanyaspor ile Kayserispor arasındaki mücadele nefes kesen anlara sahne oldu. Alanyaspor, evinde oynadığı karşılaşmada rakibini 90+13'te bulduğu golle 1-0 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Spor

17.03.2024, 22:15

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Alanyaspor ve Kayserispor'un karşı karşıya geldiği maç nefesleri kesti.  Alanyaspor, evinde oynadığı karşılaşmada İstanbul temsilcisi rakibini 90+13'te bulduğu golle 1-0 devirdi.

İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir Haberi Görüntüle

MAÇIN KADERİ 90+13'TE DEĞİŞTİ

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, devre golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda da uzun süre skor değişmedi. Ancak, maçın son anlarına doğru Alanyaspor'un baskısı arttı ve 90+13'te sol kanattan gelişen bir atakta Oğuz Aydın'ın kaydettiği golle ev sahibi ekip galibiyete uzandı.

Bu sonuçla Alanyaspor, puanını 39'a çıkarırken, Kayserispor ise 36 puanda kaldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

DİKKAT ÇEKEN VAR KARARI

Alanyaspor'un golü tartışmalı bir şekilde geldi. Maçın uzatma dakikalarında kullanılan serbest vuruşta atılan gol VAR incelemesinin ardından iptal edildi ancak 90+13'te gelen gol geçerli sayıldı.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

ALANYASPOR'DAN YENİLMEZLİK SERİSİ

Alanyaspor, bu zaferle üst üste üçüncü galibiyetini elde ederken, en son Kasımpaşa'ya yenilmesinin ardından yenilmezlik serisini sürdürdü. Öte yandan, Kayserispor son üç maçta puan kaybederken, Burak Yılmaz yönetimindeki ikinci yenilgisini aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading