Yandex Metrica

İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir

İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir

Fenerbahçe'nin kemik kadrosunda yer alan İrfan Can Kahveci yeni sezonda Avrupa yolcusu olabilir. Büyük ses getirecek transferi gündemde olan Kahveci'den Oosterwold gibi bir bonservis geliri beklendiği öne sürüldü.

Spor

03.05.2024, 09:01

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan İrfan Can Kahveci, performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çekmiş durumda.

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

AVRUPA YOLCUSU!

Saha içindeki hırsının yanı sıra verdiği skor katkısıyla da kariyer sezonunu geçiren 28 yaşındaki futbolcu, 2024/25 sezınunda Avrupa'ya gidebilir.

Milliyet'te yer alan haberde birçok Avrupa kulübünün, milli futbolcunun peşinde olduğu ve sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısının çalınacağı aktarıldı.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

BÜYÜK BİR BONSERVİS GELİRİ BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin Jayden Oosterwolde'den olduğu gibi İrfan Can Kahveci'den de büyük bir bonservis geliri beklediği haber detayında vurgulandı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 44 maça çıkıp 2717 dakika süre alan İrfan Can Kahveci, 17 gol ve 12 asistlik istatistik yakaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading