Yandex Metrica

Volkan Demirel'in yerine gelen isim belli oldu: Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi

Volkan Demirel'in yerine gelen isim belli oldu: Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi

Hatayspor, Volkan Demirel'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Özhan Pulat'ı getirdi. Özhan Pulat, sezon sonuna kadar görev yapacak.

Spor

18.05.2024, 00:26

Depremin ağır yüküyle de mücadele etmek zorunda kalan Hatayspor, bu sezon istediği sonuçları alamadı. Volkan Demirel yönetiminde başta stat olmak üzere birçok problemle yüzleşmek durumunda kalan bordo beyazlı ekip özellikle son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına geriledi. 

Bugün gelen bir haber Hatayspor'un son durumunu özetler nitelikteydi. Geçtiğimiz sezonu depremin ardından TFF ve kulüplerin aldığı ortak kararla Süper Lig'de maç yapmadan geçiren Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel'le yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Teknik direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat 2023'te yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz."

Hatayspor, Volkan Demirel'in yerine Özhan Pulat'ı getirdi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Özhan Pulat ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Kulübümüz teknik direktör Özhan Pulat ile 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Özhan hocamıza ve ekibine hoş geldin diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Lugano deplasmanında: İşte Mourinho'nun muhtemel 11'i Fenerbahçe, Lugano deplasmanında: İşte Mourinho'nun muhtemel 11'i Haberi Görüntüle

ÖZHAN PULAT KİMDİR?

Eskişehirspor, Bursaspor, Gaziantep FK, Hatayspor, Karagümrük ve Ankaragücü gibi önemli kulüplerin sahalarında adını duyuran 39 yaşındaki genç teknik direktör Özhan Pulat, Türk futbolunun çeşitli dönemlerinde görev aldığı yardımcı antrenörlük ve baş antrenörlük pozisyonlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Pulat, futbol kariyerine yardımcı antrenör olarak adım attığı Eskişehirspor'dan sonra Bursaspor, Gaziantep FK, Hatayspor, Karagümrük ve Ankaragücü gibi kulüplerde benzer görevler üstlendi. Kastamonu ve Adanaspor gibi takımlarda ise teknik direktörlük koltuğunda oturarak tecrübe kazandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading