Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig temsilcisi dünyaca ünlü İtalyan hocayı resmen açıkladı! Dünya basını neye uğradığını şaşırdı

Süper Lig temsilcisi dünyaca ünlü İtalyan hocayı resmen açıkladı! Dünya basını neye uğradığını şaşırdı

Süper Lig takımlarından Karagümrük en son Juventus'u Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan teknik adam Andrea Pirlo ile anlaştıklarını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, 14 Haziran'da basın toplantısı yapılacağı bildirildi.

Spor

23.01.2024, 19:24

Süper Lig'in temsilcilerinden Karagümrük yeni teknik adamını duyurdu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, Juventus'u Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan Andrea Pirlo'nun Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. 

'Yiğido' Manaj'dan rekor! Kulüp tarihine geçti 'Yiğido' Manaj'dan rekor! Kulüp tarihine geçti Haberi Görüntüle

1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Takımdan yapılan açıklamada, 1 Temmuz'dan itibaren Pirlo ile 1 yıllık sözleşme imzalandığına dikkat çekilirken, Andrea Pirlo ile 14 Haziran Salı günü basın toplantısı yapılacağı belirtildi. 

Karagümrük'ün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Dünyaca ünlü futbol adamı son olarak Avrupa’nın en önemli kulüplerinden Juventus’u çalıştırdı. Juventus’la Şampiyonlar Ligi tecrübesi de yaşayan Pirlo, 1 Temmuz’da başlamak üzere kendisini 1 yıllığına Karagümrüklü yapan sözleşmeyi imzaladı.Andrea Pirlo’nun basın toplantısı 14 Haziran Salı günü yapılacak olup, yeri ve saati daha sonra kulübümüz tarafından açıklanacaktır. Teknik Direktörümüz Andrea Pirlo’ya hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading